Posten døren Trim ideer

June 21

Posten døren Trim ideer

Posten dør er, hvad gæsterne vil først se når de kommer til dit hjem og de sidste ting, de ser, før de forlader. Inde og ude af døren og de omkringliggende trim tilbyde en glimrende lejlighed til at fremhæve dit hjem stil. Hvad giver paletten af omkringliggende mure, landskabspleje og indretning, den dør trim dig mulighed for at tilføje farve uden overvældende det overordnede udseende.

Skabe kontrast

Prøv at tænke på din post dør trim som en visuel ramme. Hvis dit hjems ydre er malet en mørk farve, kan du gøre døren skiller sig ud ved at male sine trim molding i en sprød hvidt. For at gøre udseendet koordinere med resten af husets facade, male vinduet trims i den samme hvide farve. Hvis du har en lys farvet hus, på den anden side, kan du prøve en modsatte farve omkring døren for en tilsvarende arrestere effekt. For et smør-gule hus, bruge en munter nuance af blå omkring hoveddøren og omkring vinduerne eller skodder. Sort trim og sort døre giver en dramatisk kontrast til lysere toner, især når parret med sort vindue skodder.

Supplerende Trim

En anden måde at finde godt matchede farver er af søger farver, som subtilt supplerer hinanden i stedet for at producere skarp kontrast. For eksempel kan du parre den samme smør gule facade med en varm rød eller orange tone omkring de døren trim. Mens kombinationen vil ikke springe ud så dramatisk, som en blå eller en lilla mod gul, en intens rød eller terracotta vil stadig stå mod lys gul. Hvis dit hus har dybe blå elementer, Tilføj et strejf af sjov og farve med lavendel eller lilla trim. For en mursten hjem, bruge døren trim til at fremhæve de mursten naturlige toner, vælger en munter gul eller en rød klassisk.

Usædvanlig Form

Farven er ikke dit eneste middel til at skabe en interessant trim. Du kan også kigge efter døren trims, der har indbydende former. For en traditionel hjem, kan du vælge døren trim med en buet eller vinklet element over toppen. Hvis du vil oprette en mere dramatisk post, kan du oprette indtryk af en større dør ved at tilføje et andet lag af trim uden for de eksisterende dørkarmen. For ekstra detaljer, se på riflet eller skrå stykker af trim, som vil tilføje et strejf af interessant tekstur til din dør. Hvis du ønsker trim der rammer din dør i utvetydige vendinger, ser for trim stilarter, som taper skarpt med den tykkeste relief på deres yderste kant.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com