Teknikker til at reparere Vinyl sidespor

June 21

Vinyl sidespor er en af de mest vedligeholdelsesfri typer af udendørsbrug tilgængelig for boliger. For det meste, er rense det årligt den eneste vedligeholdelse vinyl sidespor behov. Desværre, der er tidspunkter, når boligejer skal gøre vinyl sidespor reparation. Den gode nyhed er, det er en relativt simpel opgave at reparere vinyl sidespor skader. I de fleste tilfælde tager det kun et nyt stykke vinyl sidespor og et par søm til at reparere problemet.

Spænder

En form for vinyl sidespor skader er buckled stykker. Afhængigt af antallet af snoede stykker, kan dette være en hurtig løsning, eller det kan indebære at tage flere stykker af vinyl off og geninstallere dem. Det vigtigste mål er at trykket på sidespor stykker fra neglene i stedet for at erstatte sidespor. Hvis du vil fjerne buckled stykker, er det bedst at bruge et særligt værktøj kaldet et zip-værktøj. Denne håndholdte enhed glider mellem vinyl stykker og gør det muligt for brugeren at lirke op vinyl sidespor uden at beskadige den. Når vinyl forbindelser er gratis på ét stykke, er det nemt at få adgang til resten af stykket at fortsætte med vinyl sidespor reparation. For buckled sidespor, fjerne negle eller hæfteklammer, der holder de buckled stykker på plads. Sætte nye negle eller hæfteklammer i den eksisterende sidespor, men ikke søm dem så meget som de originale. Vinyl sidespor skal have plads til at udvide eller kontakt med områdets temperatur. Det er nemmere at styre, hvordan stram negle er af sømning dem i hånden. Kanoner tendens til at nagle vinyl sidespor for stramt. Sætte alle vinyl stykker sammen igen og bruge zip-værktøj til at genoprette de sidste brikker.

Huller

Hagl kan sætte huller i vinyl sidespor. For at erstatte en beskadiget stykke af vinyl sidespor, bruge en hobbykniv og et zip-værktøj til at afbryde den brik, der skal udskiftes. Sætte en udskiftning stykke i stedet, søm det til beklædningen og bruge zip-værktøj til at genoprette det tilbage til resten af vinyl sidespor. Hvis udskiftning stykke af vinyl er en lidt anden farve, skal du tage et stykke af sidespor fra en inconspicuous område i hjemmet til at reparere hullet og sætte den nye stykke i de uanselige spot.

Pletter

Almindelige husholdningsprodukter, såsom vinduespudsere, fjerne pletter fra vinyl sidespor; der er også kommercielle produkter lavet specielt til vinyl sidespor pletter. Det er muligt at krat sidespor med et krat pensel og skyl det med en haveslange, men det er hurtigere at bruge en effekt spændeskive. Hvis der er et problem med alger vækst, især på nordsiden af huset, fungerer et rengøringsmiddel med klorvand i det godt. Uanset hvilken type af plet fjernelse proces er det vigtigt at dække buske og planter og skyl dem godt efter rengøring træbeklædningen. Altid teste rengøringsmidler i en inconspicuous område for at sikre de gonna arbejde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com