Hvordan man dyrker Delphinium sommer blå fra frø til spiring

June 21

Hvis du bor i en region med kølige, fugtige somre, er delphinium en plante, kan du overveje vokser. Selv om de fleste sorter vokser høje, er 'Sommer Blues' en dværg sort, der når 10 til 12 inches høj. Bloom begynder i forsommeren og varer indtil efteråret med bløde, pastel blå blomster. Sommer Blues gør samt i beholdere, som det gør i haven sengen. Medlem af Ranunkelfamilien, sommer Blues delphinium er hårdfør til U.S. afdeling i landbrug hårdførhed zoner 3 til 7.

Instruktioner

•Fyld en flad tre fjerdedele fuld med lige dele af pottemuld, sand og sphagnum. Fugte blandingen, indtil vandet løber ud af bunden og pakke det ned med hænderne. Spray fungicid på jorden og lad det sidde i 24 timer.

•Kapacitet jord igen hvis det er tørret. Det skal være bare lidt fugtigt, ikke vådt. Drys sommer Blues delphinium frøene på overfladen af jorden. Dække flat med plastik og sæt det i køleskabet i to uger.

•Fjern flat fra køleskabet, tage af plast og placere flat i en let skygge område med en temperatur på mellem 65 og 70 grader, F. holde jorden fugtig, men ikke klæg. Sommer Blues frø vil spire inden 10 dage.

•Hold kimplanter i et område med dappled sollys, som de ville modtage i naturen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com