Hvad der skal tilføjes i jord til at dyrke store tomater

June 22

Hvad der skal tilføjes i jord til at dyrke store tomater

Nogle typer af jord er ideel til dyrkning af tomater. Når tomatplanter er udsat for mindre-end-ideelle vækstbetingelser, kan de dog kræve jord tilsætningsstoffer, som kan omfatte kompost, tørret kogødning, quick-release gødning og Epsom salte med kaliumchlorid.

Funktioner

Jord tilsætningsstoffer introducere nitrogen, phosphor og kalium til jorden, som hjælper med at dyrke tomat planter trives. Kvælstof styrker stilke og blade, fosfor aids i frugtproduktion, og kalium hjælper med samlede Plantesundhed.

Typer

Hjemmelavet jord tilsætningsstoffer, såvel som kommercielle produkter, kan være gavnligt for tomatplanter. Hjemmelavet kompost, som godt rådnet blade og vegetabilske scraps, kan kombineres med tørret kogødning. Kommercielt købte jord tilsætningsstoffer og gødning designet specielt til tomatplanter også give disse næringsstoffer.

Fordele

Tomatplanter, der ikke får tilstrækkelig ernæring kan undlade at give frugt, har visne eller plettede blade eller dø. Jord tilsætningsstoffer og den passende mængde vand øger en tomatplante chance for overlevelse og sund produktion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com