Hvordan Hybrid blomster er lavet

June 22

Hvordan Hybrid blomster er lavet

Mange af dagens bedste planter er resultatet af hybridisering, den proces, hvorved pollen produceret af blomsten af en plante er bevidst placeret på stigmatisering (kvindelige pollen receptor) af blomsten af en anden plante for at skabe afkom med særlige træk.

Naturlige hybrider

Naturen har produceret hybrider i tusinder af år. Bestøvende insekter transportere pollen fra en plante til den anden. Nogle gange, hvis pollen producerer anlæg og pollen modtager plante forskellige arter eller endda slægter, er resultatet af pollenoverførsel en ny hybrid.

Menneskeskabte hybrider

Planteavlerne starter typisk med to arter indenfor samme slægt, hver har ønskeligt træk. For eksempel, kan en art have store blomster, mens den anden har en kompakt vækst vane. Bevidst krydsning eller hybridisering af de to arter kan producere en kompakt afkom med store blomster.

Selektiv avl

Hybridisering ofte opstår i forbindelse med selektiv avl, som starter, når avlere plante hundredvis af planter af en sort. Når de blomstrer, Vælg avlerne det afkom, der udtrykker en bestemt egenskab--store blomster, for eksempel--de mest kraftigt. Processen gentages indtil træk er udtrykt i hver afkom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com