Hvordan man kan beskytte mod et utæt vandvarmer

June 22

Hvordan man kan beskytte mod et utæt vandvarmer

En utæt vandvarmeren ikke kun forårsager vandskade på gulvet nedenunder, det også kan udsende farlige dampe eller være en brandfare. Utætte normalt er forårsaget af korrosion i gamle tanke eller rør. De fleste mennesker betaler ikke opmærksomhed til vandvarmeren, indtil der er et problem, men regelmæssig vedligeholdelse vil beskytte mod og forhindre lækager. Vide, hvordan man passer din vandvarmer er den første linje i forsvaret.

Instruktioner

•Tjek for utætheder to til tre gange om året. Inspicere tanken, ser på alle forbindelser og sørge for de er sikre. Udskift alle armaturer, der er gamle eller viser tegn på korrosion. Bruge en lommelygte til at kigge under tanken for rust, som er et forstadie til lækager.

•Test trykaflastning ventilen en gang om året til at sikre, at det er i orden. Denne ventil frigiver pres, hvis tanken bliver overophedet. Slukke gas eller el til tanken før testning værdien. Derefter trække håndtaget, ved hjælp af en spand til at fange enhver vand, der er udgivet. Hvis du høre luft eller se vandet går gennem ventilen, det er i orden. Ellers vil erstatte den.

•Udtøm tank helt hvert halve år. Sediment i bunden af tanken kan korroderer det, fører til lækager. Før dræning, slå elektricitet eller gas, der står bag tanken. Vedhæfte en slange til afdrypning ventilen under ovnen og dirigere den til et område, der ikke vil blive beskadiget af skoldning vand. Åbn trykaflastning ventil, så afdrypning ventilen. Lukke afdrypning ventilen og pres-sikkerhedsventil, når dræne fuldstændigt finish. Endelig, drej strømkilden igen.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelseshandsker og tøj mens du arbejder på varmelegemet. Husk, at du vil være i nærheden af skoldning varmt vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com