Hvilken Type af rengøring løsning skal du bruge på køkkenskabe?

June 22

Køkkenskabe fange en masse snavs, snavs og fedt. Om fremstillet af kirsebær træ eller Birk, har de alle til at blive renset på et tidspunkt i gang. Korrekt vedligeholdelse dit køkken frysere er nøglen. Du kan ikke bruge barske kemikalier og du nødt til at rense din frysere ofte for at undgå en ophobning af snavs på overflader. Ved at vide, hvilke kemikalier, du kan og ikke kan bruge, renseprocessen er forenklet og du mindsker risikoen for at beskadige din frysere.

Kommerciel rengøring løsning

Brug en blid kommercielle vaskemiddel, som Murphy's Oil sæbe eller et lignende produkt og varmt vand til at rense dine køkkenskabe. Vaskemidlet bør arbejde godt på nogen finish, herunder kirsebærtræ og andre værdifulde overflader. Hvis din kabinetter har kun et tyndt lag af snavs, fortyndes ca 5 tsk af din valgte vaskemiddel i en gallon af varmt vand. For tunge fedt og snavs, fortyndes 1 tbsp. vaskemiddel i en gallon af varmt vand.

Naturlige rengøring løsning

Hvis du ikke vil bruge et kommercielt produkt til at rense din frysere, kan du gøre en blanding af 3 tbsp. af hvid eddike, 1 kop varmt vand og 1 tbsp. jojoba olie i en spand. Gnub blandingen i et par minutter ved at ryste spanden forsigtigt.

Rengøring din frysere

Brug en svamp til at rense din top kabinetter først, derefter gå videre til underskabe. Ændre din rengøring løsning, når vandet bliver mørk. Bære handsker og et forklæde for at holde løsningen ud af dit tøj og hænder. Skyl din frysere ved at tørre dem med en ren klud dyppet i varmt vand, når du er færdig med rengøring projektet. Skyl din overflader, indtil vandet er klart. Lad din frysere luft tørre fuldstændigt eller forsigtigt tørre dem tør med en blød, fnugfri klud til at absorbere vandet.

Aftørring & daglige rengøring

For at opretholde din frysere i mellem ugentlige eller bi-ugentlige rengøring, tørre ned kabinetter med en blød, fnugfri klud og nogle støv remover eller møbelpolish designet til dit kabinet. Rydde op ethvert spild straks med en klud håndklæde. Brug ikke en sæbe pad, ståluld pad eller en barsk rengøringsmiddel på din frysere. Undgå polermidler, der indeholder silikone, og ikke bruge en pasta voks på dine køkkenskabe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com