Patio Bar ideer

June 22

Patio Bar ideer

Terrassen er et samlingssted for venner og familie, et sted at slappe af og også et sted at feste. Tilføjelse af en bar på terrassen kan gøre hele forskellen i atmosfæren af en indsamling. En bar hjælper folk føler dig afslappet og velkommen til en fest eller få sammen og kan også tjene som en luksuriøs solo flugt fra omverdenen. Flere forskellige muligheder er tilgængelige, når du udformer en terrassebar.

Wet Bar

En våd bar er en bar med alle køkken og bar luksusforbrug såsom kører vand, et køleskab, en ice box, et sted at forberede mad og en øl hanen. Våd barer er permanente strukturer når installeret i en gårdhave på grund af de nødvendige krav til VVS og el. Våd barer er dyrere at installere end andre typer af terrasse barer, men de tilbyder den mest luksuriøse. Våd barer er ideel til store sammenkomster og hyppig brug.

Dry Bar

En tør bar er en alsidig bar, der tilbyder lagerplads til alkohol, drikkevarer og briller. Tør barer skal ikke være permanente strukturer, fordi der kræves ingen VVS eller el. En tør bar tilbyder et sted at tjene og opbevare drikkevarer til en lavere pris end den våde bar. Simpel hjem samling tør barer kan købes fra specialgrafit hjemmesider og lokale hjem forbedring butikker for hurtig installation. En tør bar er ideel til mellemstore forsamlinger og mellemstore brug.

Drikke vogn

En drink vogn kan tjene som en lille patio bar, tilbyder opbevaring for alkohol, drikkevarer og briller sammen med portabilitet. En drink vogn er typisk en lille rullende kabinet tre til fire fødder i højde med opbevaring for bar essentials. Drink vogne er ikke permanente strukturer og kan flyttes mellem indendørs og udendørs indstillinger. Af alle patio bar mulighederne er en drink vogn langt den mest omkostningseffektive. Drink vogne kan købes fra specialgrafit hjemmesider og nogle lokale varehuse. En drink vogn er ideel til små sammenkomster.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com