Æbletræer: Voksende & bestøvning

June 22

Æbletræer: Voksende & bestøvning

Æbletræer giver en spændende tilføjelse til både din landskab og din kost. Uanset om du ønsker at plante din egen plantage eller blot tilføje et par frugttræer til din baghave, er æbletræer en hårdfør og lækre indstilling. Mens æbletræer kræver forholdsvis lidt vedligeholdelse, skal de modtage ordentlig bestøvning for at have en produktiv høst. Med den rigtige vedligeholdelse, dine træer vil være godt på vej til at producere masser af sund frugt.

Instruktioner

Voksende

•Purchase mindst to apple tree sorter. Da æbler ikke er selvbestøvende, skal de modtager pollen fra en nærliggende træ for at producere en afgrøde. Selv sorter mærket som selvbestøvende producere bedre høst når krydsbestøvede med en anden type af æbletræ. Dværg eller semi-dværg træer er mere velegnede til landskabspleje og små haver.

•Plant dine træer i en varm, solrig beliggenhed med en jordens pH-værdi på ca 6,5. Mens de fleste æbletræer kan plantes enhver tid af året, er foråret ideel. At sikre unge æbletræer får masser af vand, når de først er plantet.

•Kapacitet dine træer, hvis dit område modtager mindre end en tomme af regn pr. uge. Aldrig lade dem gå mere end tre uger uden vand.

•Train træer for maksimal sundhed og frugt produktion mens de er unge. Brug klemmer eller små stykker af træ med indhak til at skabe bred skridtet vinkler i de grene, der deles fra de vigtigste stilk. Større grene, vedhæfte vægte med streng til at hjælpe grene vokse mere vandret.

•Prune æbletræer under den sene vinter eller tidlige forår. Begynder ved at skære hovedstammen ned til 2 fod over resten af grenene. Trim off enhver vækst på de første 2 fødder af stammen, og derefter selektivt fjerne grene til at oprette fire hvirvler med 18 inches mellem hver hvirvel til giver masser af lys penetration. Fjern alle døde eller syge grene hele året.

•Thin frugt. Selv om det kan synes som et spild af en god afgrøde, vil udtynding frugt sikre sund vækst og stærk produktion i kommende år. Når æblerne vokse til skilling størrelse, Fjern den overskydende frugt, forlader en Æble per klynge.

•Fertilize træer i det tidlige forår med halvt pund 10-6-4 gødning for hvert år af træets liv. Sprede gødning hele vejen til linjen drop af træet, holder det 6 inches væk fra stammen.

•Harvest dine æbler, når de tænder farver og vises fuldt modne. Hvis ikke du er sikker på, smage en af æbler til at sikre, at det er sød og saftig.

Bestøvende

•Plant de rigtige pollinizers. En håndfuld af æblesorter, herunder Winesap, Gravenstein, Mutsu, Jonagold, Baldwin og Stayman, producere sterile pollen og er ikke egnet for bestøvende andre træer. Før du beslutter dig på et pollinizer, sikre de blomstrende tid for de to sorter overlapper. Hvis du foretrækker ikke at plante to frugttræer, bruge manchuriske Krabbe apple buske som pollinizers i stedet.

•Skabe i bierne. Honningbier er den eneste måde at sikre, at dine æbletræer er godt bestøvede. Hvis du har en frugthave, kan du prøve at leje en lokal biavler til at bringe i en til to hives af bier for hver hektar af æbletræer. Bierne skal mindst tre varme, solrige dage til at bestøve blomsterne.

•Pollinate med buketter hvis du ikke tror dine træer var tilstrækkeligt bestøvet. Placer stiklinger fra pollinizer træer inde eller under grene til fremstilling af frugt træer.

•Purchase kommercielle pollen og bruge en pensel eller duster gælde én blossom i hver klynge. Fortynd pollen med licopodium spore, som du kan købe på de fleste apoteker.

•Sæt store-købte beehive indsætter i åbningen af en nærliggende beehive. Disse skær indeholder pollen fra andre æblesorter, der klæber til biernes organer, således at tillade dem at bestøve træerne hurtigere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com