Sådan bruges skifer rundt en dam kant

June 23

Sådan bruges skifer rundt en dam kant

Skifer er et glimrende valg til brug omkring en dam grænsen. Ikke alene betyder dette materiale vejer nok til at forblive på plads, men dens naturlige farve blander godt med vandet samt den omkringliggende vegetation. Vælg store, tunge stykker af skifer til brug på grænsen Dam til at sikre, at rock ikke flytte, og at det kan nemt forrykke.

Instruktioner

•Tilføj snavs til kanten af dammen med skovl så at det område, hvor tavlen bliver lagt er fladt og niveau. Pat ned i jorden, og sikre, at skifer ikke vil klippe eller Skift når placeret på kanten af dammen.

•Sæt den skifer sten omkring dammen. Vælg stykker, der passer godt sammen, danner et stramt hul mellem tilstødende sten. Stenene bør overlapper kanten af dammen ved mindst 2 inches at hjælpe skjule den øverste kant af dammen liner.

•Bury skifer længst fra dammen kant under et par inches af snavs. Arbejde snavs ind i sprækker mellem klipperne, og glatte ud den ydre omkreds af snavs. Dette vil give nogle vegetation til at vokse på sten, producerer en mere naturligt udseende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com