Hvordan til at plante Oregano & tomater

June 23

Tomater er vellykket hjem haveplanter, og vokse gennem sent forår og sommer med den rigtige pleje. Tomater bliver store med tiden, og kræver masser af plads til deres vining vækst. De vokser godt med små urter planter som oregano, som de har lignende site, jord og vand krav. Oregano fungerer som en værdifuld følgesvend til tomater samt, med pest-frastødende og flavoring karakteristika. Plante oregano med dine tomater i foråret, at beskytte og smag dem og give din have en frisk, naturlægemidler duft.

Instruktioner

•Start haven i midten af foråret, når temperaturen varm til 60 til 65 grader F. tomater og oregano er sarte planter, der kræver varmt vejr starter. Begge mislykkes i tidlige forår frost.

•Forbered et websted, der giver dig mindst 10 kvadratfod for flere planter, med fuld solskin og hurtig dræning. Både tomater og oregano har brug for passende sol og luft cirkulation til vækst, og begge rådne og dø i komprimeret jord eller stillestående vand.

•Drej 3 inches af organisk kompost ind i top 9 til 10 inches af jord i hele webstedet for at producere smuldrende, nærende jordbund for både afgrøder. Hvis jorden er stadig stramme eller bleg, tilføje op til 2 flere inches af kompost. Tomater er sultne og tørstige planter, og har brug for rige, fugtig jord i hele deres vækstsæson. Kompost forbedrer også oregano vækst. Bland starter gødning i top 2 til 3 inches af webstedet, ifølge producentens anvisninger.

•Plant tomatstiklinger først at fastsætte plottet. Give hver sætteplante 24 til 36 inches af plads i rækken, afhængigt af ultimative kultivar størrelse. Vokse alle slags tomat med oregano. Forlade 4-5 fødder mellem rækkerne for havearbejde og voksende plads.

•Plant oregano planter som kammerater i tomat beplantninger. Plante et til to oregano planter mellem selvsåede tomatplanter, på hver 6 inches, og plante en række af oregano planter mellem tomat rækker. Oregano vil tolerere højere tomatplanter delvis skygge.

•Kapacitet hele site med 2 til 3 inches af vand, og sætte hver plante på en tidsplan med 2 inches af vand om ugen. Spredt 2 inches af muld over tomme jord i haven og omkring planterne, for at holde jorden fugtig og varm.

Tips & advarsler

  • Feed tomater månedligt med tomat-specifikke gødning, startende med den første bloom.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com