Sådan finder du kloak lugt

June 24

Sådan finder du kloak lugt

Kloak lugt er meget almindelige i hjem, fordi som affald nedbrydes i privat septisk systemer, dårlig lugt kan udspringe gennem forskellige rør. En af irritationsmomenter af kloak lugt er, at det ikke er altid nemt at opdage deres oprindelse. Heldigvis, med et par efterforskningsteknikker, du kan finde kilden til kloak lugt og undertiden fjerne det.

Instruktioner

•Åbn din toiletsæder, synke stik og brusebad sier. En af de mest almindelige grunde til at kloak lugt opstår er fordi afløbet taps har tørret ud og kloak gas så kommer ind i hjemmet gennem drænrør. Dette er især tilfældet, når folk går på forlængede ferier. Skyl din toiletter og tænde din vandhaner. Det kan også fjerne lugten.

•Sørg for at se, hvis din aftræksrør er tilstoppet på dit tag. Altid har en assistent hjælpe dig, hvis du nødt til at klatre op på dit tag med en stige, og opretholde et lavt tyngdepunkt ved at kravle til aftræksrør på knæene. Hvis din udluftning rør er tilstoppet med blade eller andet snavs, kan derefter kloak gas udfylde dit hjem fordi det ikke kan undslippe ventilen. Dette er en anden grund hvorfor ikke kan du være i stand til at finde den nøjagtige placering af lugten. Klart ud af blade og snavs, så gassen kan undslippe hjemmet.

Kortindgangsdør en professionel blikkenslager. Hvis dine andre metoder ikke lokalisere og fjerne kloak lugt, kan du have en revnet eller beskadiget nedløbsrøret eller dræne cap. Disse skal erstattes af en blikkenslager for at stoppe lugten fra ind i dit hjem.

Tips & advarsler

  • Hæld en gallon af ilt blegemiddel ned bruser og håndvask afløb og forlade vandet for en dag. Selvom du finde og løse kilden til lugten, kloak lugt kan stadig blive hængende. Ilt blegemiddel dræber lugten. Brug ikke klor blegemiddel, da det vil dræbe vigtige bakterier i din septiktank og kan endda forværre lugten.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com