Formering af Pyracantha buske

June 24

Formering af Pyracantha buske

Pyracantha, ofte kaldet firethorn eller orange berry bush, giver en strålende flash af farve med dens talrige orange, gule eller røde bær, der forbliver på planten gennem vinteren. Pyracantha er en hårdfør busk, der har en tæt, uregelmæssig vækst vane når venstre utrimmet, men er indstillet til kraftig beskæring og er ofte dyrkes på et espalier eller espalier. Pyracantha er nemme at udbrede af hårdttræ stiklinger i U:S afdeling i landbrug hårdførhed zoner 6 til 9.

Byggemodning

Vælg en solrig placering i din landskab til plantning pyracanthus stiklinger. Pyracantha kræver et solrigt sted at producere farverige blomsterstand og frugter i din landskab. Forberede plantning placeringen ved at grave et hul 2 til 3 fod i diameter til at rumme flere stiklinger. Supplere den overordnede jord med pottemuld og kompost at forbedre dræning og giver supplerende næringsstoffer for stiklinger.

Skæring

Vælg pyracantha stængler, der havde rigelig nye vækst fra den foregående sæson. Tage flere stiklinger 12 til 24 inches længe i sensommeren til tidligt falde når bladene begynder at visne og falde ud af anlægget. Brug skarpe Sakse til at gøre en ren, flad skåret, når du fjerner stilke og bære handsker for at forhindre skade fra de skarpe torne. Dyp bunden af hver stængel i en rode hormonet fremmer rodudvikling og forhindre svampe rådner.

Plantning

Anbring stiklingerne i jorden af den forberedte plantning site med den friske afskårne del af stilken i jorden. Plante så at 2/3 af den stammen er i jorden for at beskytte den friske afskårne base fra kolde skader i løbet af vinteren og sikre, at området roden forbliver fugtig og ved en stabil temperatur. Sikre, at der er to til tre knopper på del af stænglen over jordoverfladen, således at anlægget kan udvikle nye blade og fuel rodudvikling i foråret. Plante fem til 10 stiklinger for at øge chancerne for vellykket formering.

Pleje

Vand stiklingerne ugentligt i foråret for at bevare jordfugtighed og fremmer rodudvikling. Anvende 1 tbsp. lig balance, generel haven gødning omkring hver skæring. Inspicere planter regelmæssigt for tegn på skadedyr, såsom røde spider mider og lacebugs, gennem vækstsæsonen. Når du observere nye vækst, transplantation vellykket stiklinger til en mere rummelig placering og fjerne dem, der ikke har. Transplantation sunde stiklinger 10 til 15 fod fra hinanden for at sikre, at de har tilstrækkelig plads til at udvikle sig korrekt i din landskab.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com