Sådan Sammenlign usynlige hegn

June 24

Usynligt hegn er designet primært til at holde hunde inde i en bestemt omkreds eller ud af visse områder omkring din værftet. Efterspørgslen på markedet har givet anledning til en række virksomheder kappes om førstepladsen. Som med enhver købsbeslutning, spiller mange faktorer ind når de beslutter, hvor systemet er ret for dig og din ejendom. Du skal undersøge nogle Nøglekarakteristika for virkelig at sammenligne usynlige hegn korrekt.

Instruktioner

•Sammenligning typer af systemer. Både kablede og trådløse usynlige hegn findes. Typen system bestemmer installation krævede. Kabelforbundet systemer kræver professionel installation eller timer af arbejde for at grave skyttegrave og køre ledninger langs ønskede omkredsen. Trådløse systemer skal kun være monteret og tændt. Trådløse systemer er også bærbare.

•Sammenligning maksimale dækning radius af hvert system. Højere-end Kabelforbundet systemer kan understøtte et større område end entry-level systemer eller den trådløse version. Afgøre, hvor meget plads du har brug for dit system til at omslutte og kigge efter et system, der opfylder dette krav.

•Sammenligning fleksibiliteten i systemerne. De fleste systemer understøtter brugen af flere kraver på én gang. Dog skal der tages ekstra fleksibilitet funktioner. Evnen til at justere aktivisering afstanden--hvor langt fra omkredsen hunden har til at høre en advarselstone--er ét eksempel. En anden vigtig egenskab er evnen til at bruge et stærkere krave for især stædig kæledyr. Antallet af korrektion niveauer er en anden overvejelse at huske.

•Investigate træningsprogrammer inkluderet med systemet. Nogle mærker omfatter uddannelsesvideoer og materialer ved køb af systemet. Korrekt uddannelse er nøglen til effektiviteten af den usynlige indhegne. De fleste systemer indeholder et sæt af uddannelse flag til støtte i processen.

•Sammenligning kurspoint og garanti muligheder. Usynligt hegn spænder fra et par hundrede dollars til tusindvis specifikationer og installationskrav. Alle garanti muligheder omfatter 12 måneder eller mere dækning, men nogle kan omfatte udelukkelsesbestemmelserne, som gør dem mindre attraktiv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com