Håndværk værelse opbevaring ideer

June 25

Opbevaring er et problem i mange håndværk værelser på grund af alle de bånd, mønstre, perler, scrapbooking forsyninger og knapper at rummet holder. Disse elementer er en nødvendighed for skabelsen af men er også små og svære at holde organiseret. Lageret kan være smukke samt funktionelle at skabe et inspirerende rum til at arbejde.

Dekorativ opbevaring

Opbevaring kan passe ind i det overordnede tema i craft værelse. Udvikle en udsmykning stil omkring din kærlighed til syning eller mode. Dette tillader dig at gemme elementer i et almindeligt syn. En syning tema kan indeholde en kjole form sportslige din seneste skabelse, mens der vises din symaskine på et bord eller skrivebord. Hænge svævende hylder for at vise håndtasker eller hatte, som du har oprettet. Bruge to-sidet Velcro til at installere et gardin nedenunder dit skrivebord hvor du kan gemme grimme elementer.

Skjulte Storage

Skjule væk alle de små stykker på værelset håndværk til at lindre stress og holde organiseret. Dette er især vigtigt, hvis dit håndværk værelse fordobler som en gæsteværelse eller kontor. Omdanne indersiden af et stort garderobeskab med små premade skuffer, der kan gemme perler eller scrapbooking forsyninger. Magazine indehavere kan holde din craft spørgsmål lige ved hånden. Sætte som elementer i flasker eller krukker og placere dem på små dovent susans for oplagring, der er let at komme til.

Du kan bygge et håndværk område i dit skab. Placere et skrivebord og hylder i rummet. Kurve og plastbeholdere kan hus håndværk supplies. Klart mærke hver kasse med et billede eller en tekst, så du ved hvor man kan finde og lægge væk varerne.

Utraditionel håndværk opbevaring

Afhente gamle kortkataloger på biblioteket salg eller Møbelforretninger. Mens ikke anvendes som traditionelle håndværk møbler, er disse udstyret med masser af skuffer, der kan huse smykker resultater eller scrapbooking klistermærker. Tænk på andre områder, hvor ekstreme organisation er påkrævet, såsom garage, for nye opbevaring ideer. Male en pind bord i en lys farve. Ramme ud af brættet med dekorative støbning og hænge din craft tænger eller saks på det. Tackle bokse kan arbejde for smykker forsyninger, og en værktøjskasse har flere rum til at organisere dit crafting behov. Male alle de møbler og reoler i dit værelse den samme farve til en sammenhængende håndværk station.

Gave-indpakning Station

Hvis du har en masse indpakningspapir, oprette en særlig gave-indpakning station. Træ dyvler tillade papir til let oprulle og sikrer, at din papir forbliver uskadt. Omfatte mindre rawlplugs til at holde spoler eller bånd. En differentieret frugtkurv kan holde dekorative buer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com