Hvordan at slippe af med lugten fra en våd uld tæppe

June 26

Lavet af fleece af får, er uld et fælles materiale for trøjer, jakker og tæpper. Uld giver et varmt og blødt materiale for tæpper, der – med den rette pleje--vil vare hele livet. Som med andre typer af tæpper og gulvtæpper, kan våd uld udvikle en ubehagelig, muggen aroma, der varer selv efter uld tæppe er tør. Korrekt rengøring af en uld tæppe vil fjerne lugt forårsaget af overskydende fugt.

Instruktioner

Hæng uld tæppe udenfor på en solrig dag til tørre. Holde tæppet ud af direkte sollys og væk fra direkte varme.

•Tag tæppet og sted på en ren og flad overflade som din terrasse eller garage gulv. Vakuum både top og bund sider af tæppet.

•Pour 1 gallon af lunkent vand i en spand og tilsæt 1/4 kop af blid uld vaskemiddel. Tilsæt 1 kop destilleret hvid eddike. Eddike er helt naturligt og vil fjerne enhver dvælende lugt. Pisk indholdet sammen indtil skum former.

•Dampen en ren svamp i blandingen og blid krat uld tæppe. Start i den ene ende af tæppe og krat mens du arbejder din vejen mod anden enden.

•Rinse blanding off tæppe med en vandslange. Begynde i den ene ende af tæppet og flytte slangen i en overlappende og jævn bevægelse. Fortsæt, indtil du har skylles alle blanding off uld tæppe.

Hæng til tørre endnu en gang ud af direkte sollys og væk fra direkte varme og lad tørre i flere timer.

Tips & advarsler

  • Teste rengøring blandingen på en inconspicuous område af uld tæppe. Hvis der opstår skader eller misfarvning, afbryde brugen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com