Hvornår man skal plante bambus i Zone 7?

July 10

Selvom mange mennesker tænker på bambus som en tropisk plante, er der flere arter, som gør ganske godt, selv i tempererede områder som US Department of Agriculture hårdførhed Zone 7. Denne zone er et band, der krydser den nederste del af landet og når en gennemsnitlig minimumstemperatur på 0 grader om vinteren. Større byer i Zone 7 er Oklahoma City, Oklahoma, Little Rock, Arkansas, og Griffin, Georgien.

Grundlæggende

Hvis du bor i Zone 7, er den første ting du skal gøre, når du beslutter at vokse bambus at vælge en række i klassen "kold hardy". De mere tropiske arter af bambus vil ikke gøre godt i Zone 7 uanset hvornår du plante dem. Et par eksempler på kolde hårdføre bambus er gule grove bambus og spectabilis. Vælg et område, der dræner godt og er delvist overdækket; seks timer af sollys virker fint.

Gul Grove bambus

Denne arter gør meget godt (måske bedst) af alle bambus vokset i Zone 7. Fra provinserne Jiangsu og Zhejiang i Kina blomstrer de gule grove i USA så langt nord som dele af det sydlige Minnesota. Det bedste tidspunkt at plante Zone 7 bambus er i slutningen af foråret, når alle fare for en overraskelse frost har bestået. Gul grove vil kun vokse til omkring 60 dage ud af året. Skuddene bør kommer op af jorden kort efter plantning og vokse i både højde og diameter i denne periode. Lemmer og bladene vil vise sig på tidspunktet også. Det tager en gul grove bambus plante omkring tre år for at etablere sig selv. Hvert år det vil vokse sig større, med flere blade, og vil normalt sidste 10 år.

Spectabilis

Sorten spectabilis af bambus kan være dit første valg, hvis du bor i den nordlige del af Zone 7. Som en kold hardy er det mere hårdføre end resten. Spectabilis bør også være plantet sent i foråret når der ikke længere er en chance for frost. Frost i løbet af den første sæson af en bambus plante livscyklus vil sandsynligvis dræbe det for godt. Spectabilis også gør bedre i blæsende miljøer og i næsten enhver jordbundsforholdene. Ældre planter kan vokse til at være mere end 20 fod høje.

Andre bambus

Der er andre Zone 7 bambus planter, der vokser godt, såsom phyllostachys bisettii og phyllostachys nuda men de to ovennævnte er måske din bedste indsatser for succes. Tid på året at plante vil være det samme uanset hvilken du vælger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com