Hvad er holdbarheden for Salba frø?

July 10

Salba er navnet for hvide chia frø. Disse frø er en bred vifte af chia frø der dækker terra-cotta Chia kæledyr, men de har andre anvendelser udover som nyhed gaver. Salba frø sælges i helsekost butikker som et ernæringstilskud. De er lavet i gel til at erstatte æg eller drysses hele på fødevarer til et løft af antioxidanter, fiber, protein og sunde fedtstoffer i kosten.

Betingelser for opbevaring

Salba frø skal opbevares i en lukket, lufttæt beholder. Hold beholderen i et køligt og tørt sted som bagsiden af et spisekammer. En gel fremstillet af Salba frø og vand kan gøres god tid til brug som et æg erstatning i bagning opskrifter. For at gøre det, piskeris sammen 8 tbsp. vand og 1 tbsp. Salba frø. Lad blandingen lægges i blød i 10 minutter før omrøring igen og bruger. Gemme denne gel i en lufttæt beholder i køleskabet.

Holdbarhed

Hele Salba frø opbevares ved stuetemperatur forbliver frisk i op til to år. Rede chia gel varer i køleskabet i op til to uger. Mærke dine containere af Salba frø inden du lægger dem til opbevaring og gøre et notat af udløbsdatoen. Sammenlignet med andre frø, har Salba frø en længere holdbarhed på grund af deres sammensætning.

Antioxidanter

Fedtstoffer i frø kan oxidere når de udsættes for luft. Dette forårsager harskning i frø. Antioxidanter i Salba frøene hæmme oxidation af fedtstoffer i frø. Hæmmer oxidation forlænger holdbarheden af frøene i forhold til andre frø med samme fedtindhold. To antioxidanter i Salba frø er caffeic acid og chlorogenic syre, som har vist sig at forebygge og langsom oxidation.

Øge brød holdbarhed

Drage fordel af antioxidanter og lang holdbarhed af Salba frø til at forbedre opbevaring af hjemmelavet brød. Male hele Salba frø i en krydderi kværn til sammenhængen mel. Erstat 25 procent af melet i en brød opskrift med jorden Salba at forbedre holdbarhed ved hjælp af de naturlige antioxidanter i Salba frø til at forhindre brødet fra fordærves. Salba gel kan også erstatte æg i en brød opskrift at forlænge holdbarheden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com