Avocado træer med Type B blomster

June 27

Avocado træer med Type B blomster

Avocado (Persea Americana) er nem at dyrke fra frø og gøre attraktive haven træer. Træerne er klassificeret som enten Type A og Type B, som refererer til den måde, dens blomster opfører. Alle Avocadoer har blomster, der skifter fra mand til kvinde og omvendt på forskellige tidspunkter i den blomstrende periode, afhængigt af den voksende klima.

Blomst adfærd

Avocado træer blomstre før de producerer nye vækst i slutningen af vinteren til tidlige forår. Avocado blomster er gullig grøn, optræder i toppe af op til 300 lille blomstrer. Blomsterne er perfekt, hvilket betyder, at de har både mandlige og kvindelige organer. Disse to sæt organer fungerer ikke sammen. Type B blomster åbne for at modtage pollen i eftermiddag og lukke om aftenen. Den næste morgen, blomsten åbner som en mand og kaster pollen. Type A blomster modtage pollen første morgen og kaste pollen den næste eftermiddag. Plantning begge typer af avocado giver mulighed for krydsbestøvning mellem de to typer.

Selvbestøvning

I tempererede klimaer som Californien, det sydlige Texas og Florida, kan blomstrende perioder overlappe, tillader træet at selvbestøvende. Dette skal ske, skal den kvindelige fase blomst være åben og klar til at modtage pollen kaste af den mandlige blomst. Pollen er normalt spredt af bier og hoverflies, men kan blive luftbåren i en god leg. Selvbestøvning opstår når den luftbårne pollen når den kvindelige blomst. Krydsbestøvning forekommer, når Type A og Type B blomster er åbne på samme tid og insekter transportere pollen. Mens nogle avocado sorter er forædlet selvbestøvning, er den mest pålidelige metode til bestøvning at plante Type A og Type B træer i stedet for at stole på chance. B træer i stedet for at stole på chance.

Type B sorter

Mens standard avocado træer kan vokse 60 fod høj, toppe lille Cado på en diminutiv 12 fod, gør denne avocado et godt valg for små værfter. Denne sort er tilgængelig som en Type A eller Type B træ eller begge dele, så tjek den sætteplante etiket, hvis du køber træ i en planteskole eller Havecenter. Miguel producerer tunge frugt med grønt skind i sensommeren på en mellemstor, opretstående træ. I kolde områder, mener Jim Bacon, som tolererer vintertemperaturer så lave som 23 grader Fahrenheit. Denne mellemstore træ vokser omkring 30 fod høje og producerer frugt fra December til januar. Hvis du har plads til en 40-fods træ, producerer Fuerte tyndhudet, smøragtig smag avocadoer fra vinter til forår. Træet har en spredning vane, så giver det masser af plads til at vokse. Patenteret i 1997, er Don Gillogly avocado en dværg Type B træ, der producerer frugt to gange om året. Frugten er grøn-flået på først, men slår sort når frugten er moden.

Dyrkning

Plante træer 30 fødder fra hinanden og fra huset giver dem nok plads til at sprede sig som de vokser. Anlægget op til tre avocado træer i en plantning hul sparer plads og baner vejen for krydsbestøvning. Selv om avocadoer vokser i delvis sol, frugt de bedre under fuld, direkte varmen fra solen hver dag. Avocadoer vokser bedst i løs, sandet eller lerede jord bedste og kræver god dræning. Vente et år efter den oprindelige beplantning for at begynde en befrugtning program. Bruge en velafbalanceret gødning og give ældre træer lidt ekstra kvælstof.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com