Hvordan at rengøre fleksible kanaler

June 27

At holde kanaler ren hjælper med at sikre de fungerer korrekt for at flytte luft fra et sted til et andet. Når kanalerne er fyldt med snavs, mug, støv eller andre vragrester, kan det medføre sundhedsrisici og forringe eller beskadige andre komponenter i dit hjem. Fleksible kanaler bruges typisk i luften og varmeanlæg samt tørretumblere.

Instruktioner

Rengøring fleksibel kanalerne

•Tag på sikkerhed gear og slukke eller frakobler nogen strømkilde, der bruger kanalerne du er rengøring.

•Tag ventilationskanaler eller andre fastgørelsesanordninger med en skruetrækker til at få adgang til kanalen, ved hjælp af stigen, hvis adgangspunktet er høj.

•Vacuum støv, snavs, snavs, mug og hvad der ellers er derinde. Få alle revner og sprækker er afgørende for grundigt rengøring kanalen.

•Brug sæbe og vand til at rengøre ventilationskanaler, eller det omkringliggende område af tørretumbleren. Tørre helt at undgå overskydende ophobning eller mug fra voksende senere.

•Sæt alle ventilationsåbninger og fastgørelse enheder tilbage på plads og stramme skruer med en skruetrækker. Hvis du er rengøring kanalerne, går til din luft/varme system bør du også erstatte eventuelle filtre på dette tidspunkt.

Tips & advarsler

  • Der findes kemiske løsninger til at hjælpe rense og forhindre bakterielle kontaminanter i dyrkning, men de bør kun administreres af en certificeret professionel. Selv hvis du leje bidrage til at rense din luft/varme system du kan spare penge ved at gøre noget af arbejdet selv. Du ikke vil sandsynligvis kunne nå alle kanaler i dit hjem, så periodiske professionel rengøring skal bruges, men du kan skære ned på hvor ofte du har brug at ansætte nogen, hvis du holde kanalerne så rene som du overhovedet kan selv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com