Hvordan man opbygger en Coyote hegn

June 27

Hvordan man opbygger en Coyote hegnet. Coyotes plejede at bor kun i naturen, men de kan tilpasses til at ændre og har holdt ud gennem skiftende levesteder; mennesker, der bor i byområder har nu lige så godt af en chance for at se en coyote. Selv om coyotes kan udgøre en trussel og være destruktiv, i stedet for at dræbe dem, kan du prøve at bygge en coyote-bevis hegn for at holde dem.

Instruktioner

•Lære, hvordan coyotes komme rundt hegn. Dette vil hjælpe dig med at bestemme dit hegn svagheder. Coyotes kan ikke springe over højt hegn, men de klatre dem ved hjælp af deres forreste ben at klatre op til toppen og sparker hårdt med deres bagben til at skubbe sig selv op og over hegnet. De har også været kendt for at grave og forsøge at kravle under hegnet.

•Know muligheder for at opbygge en coyote-bevis hegn. Du kan bygge eller ændre et hegn eller en split jernbane eller installerer et nyt elhegn. Coyote rullerne er også nyttige til at tilføje til eksisterende hegn.

•Brug dine eksisterende wire hegn, så længe det er mindst 5 fod høje. Tilføje extendere vender udad langs toppen af hegnet vil forhindre coyotes fra klatring over. Wire hegn skal være underjordiske mindst 8 inches at forhindre dem i at grave under.

•Tilføj et nyt elhegn. Dette er en mulighed for at tilpasse det nuværende hegnet for at rumme elektricitet. Elektrificeret hegn behøver ikke at være så høj, fordi coyote vil prøve og pass gennem de åbne rum i hegnet i stedet springe det, og vil meget hurtigt indse de negative virkninger af nærmer hegnet. Du skal gøre sikker på, at Electrify bunden af hegnet til at forhindre dem i at grave nedenunder.

•Consider coyote ruller, der er føjet til toppen af hegnet. Disse ruller er baseret på hvordan en coyote hopper over et hegn--kører, hoppe, springe eller klatre til toppen af mens skubbe med fødderne tilbage. Rullerne placeret langs toppen af hegnet at få fodfæste og ethvert forsøg på at komme over til hinder coyote, resulterer i coyote falder ned.

•Indstil hvis dit nuværende hegn kan ændres, eller hvis du bliver nødt til at bygge en anden hegn fra bunden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com