Sådan foretages fejlfinding af flimrende hus lys

June 27

Hvis du har bemærket, at dit lys flimrer eller dim, kan dette være et tegn på at der er en alvorlig elektrisk problem i dit hjem. Nogle gange kan det imidlertid være et simpelt spørgsmål, der er fixable hos netop en lille tweak. At vide, hvordan du foretager fejlfinding af flimrende hus lys vil hjælpe dig med at finde ud af hvornår det er nødvendigt at ringe i en professionel og når det er noget, du kan lave din egen.

Instruktioner

•Sørg for at se hvis lysene flimre når et stort apparat tændes. Transportable varmeapparater, klimaanlæg og andre elektriske apparater, der bruger en stor mængde af elektricitet trække dit hjem løbende. Hvis dit hjem elektriske system ikke er konfigureret til at håndtere denne belastning, vil lysene flimre. Kald en elektriker, hvis dette sker.

•Stram pærer i lamper. En løs forbindelse med en pære vil forårsage en lys at flimre. Slukke lampen, lad det køle, og spænd pæren.

•Kontrollér elektriske stik for at se, hvis de sidder fast i stikkontakten. En løs stik vil forårsage lys til at flimre.

•Observe vejrmønstre i dit område. En storm endnu et par miles vil væk forårsage dit lys at flimre hvis den elektriske selskab har udfald eller problemer. I tvivlstilfælde, ring din virksomheds hotline til at kontrollere, om nogen andre er vanskeligheder.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at løse ledninger på egen hånd. Dette er yderst farligt og kan forårsage alvorlig skade eller endda døden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com