Sikkerhed emner i hjemmet

June 28

At blive sikker i hjemmet betyder, at når du kommer hjem, du ikke bliver selvtilfredse om sikkerhed bare fordi du er i et velkendt sted. Ulykker, som glider, falder og brande, der kan ske når du bliver ubekymrede om dit hjem omgivelser. Du er den bedste person til at gøre dit hjem et sikkert sted at leve.

Brandsikring

Brandsikkerhed indebærer at vide, at du kan slippe dit hjem i tilfælde af en brand. Ideelt, alle rum i dit hus skal have en fungerende røgalarm, eller, hvis det ikke er muligt, have en i eller uden for hvert soveværelse. Kontrollere røgalarm batterier med jævne mellemrum. Holde en all-purpose ildslukker i dit køkken i tilfælde af en elektrisk eller fedt brand.

Glide og falde forebyggelse

Det er let at falde i dit hus, når du ikke kan se, hvor du vil, eller hvis noget i din gangbro, der ikke bør være der. Måder at forhindre falder i dit hjem omfatter rengøring op spild straks efter de forekomme; at holde din gangbro fri for elektriske ledninger og andre varer; sikring af tæpper med skridsikkert enheder; og bruger nightlights i hele dit hjem om natten, så du kan se.

Sikkerhedsudstyr

Købe sikkerhedsudstyr er en anden måde at holde dit hjem sikkert. Nogle sikkerhedsanordninger, der er tilgængelige i butikkerne omfatter kulilte detektorer, ikke-skolde vand enheder, der hjælper med at holde vandet mod utilsigtet skoldning børn; jord-fejl kredsløb interrupters, der kan forhindre elektrisk stød; og låg støtte enheder, der har fjedre til at holde låg fra lukning på børn og såre eller fældefangst dem.

Sikkerhed planlægning

Udvikle flugt planer skal anvendes, hvis en nødsituation som en brand sker, og øve dem en gang om måneden. Alle her i Parlamentet bør vide, hvor og hvordan man forlade huset i tilfælde af en nødsituation. Alternative flugtveje bør udvikles som en backup-plan. Et mødested uden for hjemmet bør drøftes, således at alle kan bogføres.

Nødsituation kontakt oplysninger

Nødsituation kontakt oplysninger bør offentliggøres et sted synlige i dit hus, såsom køleskab eller en opslagstavle. Kontakt Nødopkaldsnumre bør omfatte 911, politistation, brand afdeling, ambulance, hospital, National Poison Control varme linje, arbejde og familiemedlemmer. Små børn bør lære deres telefon nummer og adresse og sådan ringe 911 i tilfælde af en nødsituation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com