Fedt og fedt oprustning i septiktanke

June 28

Fedt og fedt oprustning i septiktanke

Hjem septiktanke systemer er designet til at behandle spildevand og husholdningsaffald. At fjerne fedt fra spildevand tilstrømning til septiktank tilrådes selv om små mængder af fedt ikke nødvendigvis medfører problemer. Boligejere med en septiktank bør overvåge fedt oprustning og fjerne det fra tank, hvis nødvendigt.

Fedt ophobning

Materialer i septiktank form i tre lag. Nederst er det slam, der består af spildevand affald, der ikke er brudt ned. I midten er flydende, herunder vand fra kloaksystemet og de brudte ned legemer. På toppen er udskud, der indeholder fedt. Dette omfatter alle faste stoffer, der er lettere end vand.

Fedt farer

Udstrømning rør på en septiktank er designet til at dryppe væsken fra tank til et afløb eller udvaskes felt, hvor det kan suge eller fordampe væk. Hvis laget udskud, der indeholder fedt, bliver tyk nok til at gå ned i væsken og nå exit rør, kan det angive feltet afløb. På dette tidspunkt bliver det et problem ved at tilslutte afløbet huller til rørene til afløbet område.

Fjerner fedt

Fedt skal fjernes fra septiktanke system, før den når afløbet område. Udskud, flydende og slam i en septiktank skal pumpes ind i en lastbil og halet til bortskaffelse. Hvis fedt når feltet afløbet, rørene muligvis blive gravet op og erstattet. Være på vagt over for septiktank tilsætningsstoffer beregnet til at nedbryde fedt i septiktank. Mange har også virkning for at dræbe bakterier nødvendigt for spildevand opdeling.

At forhindre fedt

Den enkleste metode til at forhindre fedt og fedt oprustning er at undgå at få det i kloaksystemet. Hæld anvendes madlavning olie og fedt ind i tom fødevarer dåser til bortskaffelse med husstandens skrald.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com