Hvordan at rengøre stenbrud flise

June 28

Stenbruddet flise er en slidstærk flise, der bruges oftest til gulve, men har været anvendt på vægge og bordplader så godt. Stenbruddet fliser er uglaserede fliser, der er lavet af ler eller en sedimentbjergarter kaldet skifer. Flisen kommer ofte i en rødlig farve, der giver et rustikt udseende til hjemmet eller bygningen. Disse fliser anvendes i områder med høj trafik, da de er kendt for deres holdbarhed. Periodisk skal fliserne rengøres, især hvis de anvendes i områder, hvor mange mennesker gå.

Instruktioner

•Fjern støv. Hvis du er rengøring stenbrud fliser på gulvet, derefter vakuum ved hjælp af udvidelsen med en lille børste. Dette vil bidrage til at undgå ridser flise samt ren hjørner lettere. Hvis du rense stenbrud fliser på væggen, så tør det ned med en tør klud eller duster. Hvis stenbruddet flise bruges på en tæller, tør det ned med en våd klud. Foretage sikker ren i mellem hver flise.

•Anvend en antibakteriel sæbe, såsom Aquamix. Hæld tre cap fulls i en spand vand. Placere mop inde den vand og sæbe blanding, klemme den ud og begynde opsamlingsoverførsel gulvet. Hvis du er rengøring en bordplade eller væg, Dyp en klud eller svamp i en mindre spand med vand og sæbe blanding. Hvis du bruger en gallon spand, skal du placere en kasket fulde af sæbe i vand. Vaske ned counter og væg med klud eller svamp.

•Tøm spand og fyld den op med vand og stenbrud tile cleaner. Uanset om du bruger hele gallon af renere eller en tredjedel eller halvdelen af gallon afhænger af størrelsen af området er du rengøring. Kig på vejledningen på bagsiden af apparatet. Stenbruddet tile cleaner vil hjælpe slippe af enhver tunge pletter, der kan være på flisen. Hvis du bruger en moppe, Sørg for at skylle mop hovedet før du placerer det tilbage i spanden eller bruge en anden mop hoved. Bordplader og vægge, bruge en anden klud eller svamp. Dette vil tillade flisen renere at være mere effektive.

•Aftør gulvet, køkkenbordet eller væg med et tørt håndklæde. Dette vil hjælpe dig hvis du skal gentage den rengøring hurtigere. Når stenbrud fliserne er tørre, kan du se, hvis der er nogen pletter, der stadig har brug for at fjerne. Hvis det er tilfældet, Gentag ved hjælp af stenbruddet tile cleaner.

•Brug hvid eddike blandes i vand for at tilføje en skinne til fliser. For et lille område, Tilføj tre dråber eddike. For et stort område, tilføje en kop eddike. Rengør med hvid eddike og tørre området ned igen med et tørt håndklæde.

Tips & advarsler

  • For stenbruddet fliser på gulvet, er det bedst at moppe mindst hver anden dag for at forhindre tunge pletter opstår. Rene vægge en gang om måneden og rense bordplader, hver gang du bruger dem.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com