Min japanske grædende Ahorns blade vender gul

June 28

Japansk grædende ahorn træer kombinere de grædende grene af en pil med attraktive bladene af ahorn træ. Disse træer vokse godt under forskellige betingelser. Hvis blade af den japanske grædende ahorn begynder at blive gule, men har træet et sundhedsmæssigt problem, der kræver opmærksomhed af en gartner.

Gødning

En mangel på næringsstoffer i jorden er en medvirkende faktor til gulfarvning af blade. Selv om en japansk grædende ahorn vil i første omgang sat ud sunde blade, som næringsstoffer i jorden bliver mere og mere forarmet, begynder bladene at vende gul eller lys grøn. Japansk grædende maples kræver anvendelse af gødning hvert år hvis bladene er at forblive sunde og træet er at fortsætte med at stige. Undgå at placere gødning direkte mod træet, men da dette fremmer væksten af svampe.

Svampesygdomme

Svampesygdomme, der påvirker bladene af japanske grædende ahornsorter omfatter meldug, leaf spot sygdomme og anthracnose. Alle disse svampesygdomme forårsager blade af japanske grædende maples til tænder gul som sygdommen skrider frem. Pletter på bladene er symptomer på forskellige leaf spot sygdomme og anthracnose, mens en hvide pulverformige stof angiver meldug. Behandle svampesygdomme med fungicider og holde de kulturelle betingelser af træet sundt. Beskære alvorligt beskadiget grene.

Pest problemer

Bladlus, Udvisningshamre og skjoldlus er tre skadedyr insekter, der angribe japansk grædende ahorn træer. Bladlus og skjoldlus feed på bladene, selv, suger saft fra deres venerne og får dem til at blive svag, gul og kruset. Bladlus angreb især unge blade, der er modtagelige for curling og hæmmet i deres vækst. Udvisningshamre grave i træ af træet selv og svække grene, forårsager bladet gulning. Behandling af pest problemer med regelmæssige pesticid sprays og beskære nogen døde grene fra træet.

Vejret skader

Japansk grædende ahorn træer er modtagelige for skade fra alt for koldt og frysning temperaturer. Frysning vejr, især i foråret, når bladene er nye, skader struktur af bladene og får dem til at blive gule og svag. Unge grene dræbt af vejret skader vil have gule blade. Beskære grene, der er alvorligt skadet af frost, storme eller andre vejr-relaterede problemer for at undgå problemer med rot og gule blade i vækstsæsonen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com