Typer af hus hegn

June 28

Typer af hus hegn

Hvis du planlægger at sætte op et hegn, har du masser af valgmuligheder at vælge imellem. Men først, ifølge Bob Vila hjemmeside, skal du vide, hvad du ønsker dit hegn til at gøre--beskytte, opdele et stort område, beskyttelse af personlige oplysninger, blot forskønne-- og så ved, hvad du har råd til. Også finde ud af hegnet love i dit område. Efter, at det er til sjovt del... vælge stil, materiale og detaljer.

Beskyttelse af personlige oplysninger

En privatliv hegn vil være mindst 6-7 fod høj og vil helt blokere visningen, både i og ud. De er ofte lavet af tunge og not lodrette brædder, der passe flugter sammen. For eksempel, råber en høje palisader hegn, med sin spidse-topped boards, "Hold ud!" Du vil se den kurv væve stil mindre ofte. Det er samlet af vandret vævning store boards og uden lodrette stillinger. Selv om det betragtes som en privatliv hegn, kan du se ud over det gennem små huller, hvis du står tæt på det. Privacy hegn er lavet af mange materialer, herunder ceder, pine, bambus, aluminium, vinyl, slagge blok, murværk og simuleret stone.

Semi-beskyttelse af personlige oplysninger

Mange hegn passer ind i semi-privatliv hegn kategori. Paneler af gitter arbejde mellem indlæg giver delvis beskyttelse af personlige oplysninger. Vælg paneler, der har diagonal lameller, så hullerne mellem lamellerne er diamant-formede, eller Vælg lameller, der er arrangeret lodret og vandret, så hullerne er firkanter. Det er klart, små huller giver mere privatliv end store huller. Du kan også vælge en industriel udseende kæde link hegn, med tyk kryds og tværs ledninger og skarpe bunde. På sin egen, det er ikke en semi-privatliv hegnet, men du kan købe privacy lameller, der passe stramt i ledningerne til en kæde link hegnet. De kommer i mange farver og materialer, herunder stof, vinyl, aluminium og endda "hedge," der ligner filialer af en kunstig juletræ.

Dekorative

Dekorative hegn kan være enhver design, farve, højde, etc., som du ønsker. For eksempel, den traditionelle stakit er lavet af træ, malet hvid, 4 fod eller kortere, med smalle lodrette brædder--pegede på toppe-- og huller bredere end bestyrelserne selv. Men... du kan male det enhver farve eller købe præfabrikerede sektioner lavet af farvet vinyl, bygge det højere, har bredere end sædvanlige boards--med rund eller flad toppe-- og har bredere bestyrelser placeret tæt på hinanden. Valg er din.

Smedejern stil er meget stærk, men med sin luftige hvirvler og filigrees, det kan ligne næsten blonder. Mens moderne jern hegn er tilgængelige, findes autentiske gamle, bjærget stykker på loppemarkeder, land værftet salg og antikvitetsforretninger. Indarbejde dem i en rød mursten eller hvide stuk væg til at give din værftet en touch raffineret nåde.

Animalsk kontrol

Hvis du har behov for, at dyr fra visiting din ejendom, kan du købe indhegning specielt lavet til sikkert holde dem. For eksempel, er hjorte hegn en høj, grøn plast maske, der er hård nok til at afskrække nysgerrig hjorte fra kommer igennem, men svag nok til at rive væk når trykket er anvendt. På den anden side kan du holde nogle dyr. Brug træ gitter hegn paneler man opbygger en kanin hutch for at holde dine kaniner hvor de hører hjemme.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com