Gulv varme indstillinger

June 28

Gulvvarme er en bred vifte af strålevarme. Det fungerer ved infusion varme direkte i overfladen af gulvet. Strålevarme har flere fordele sammenlignet med varmluft varme: varme er ikke spredes i luftkanaler; fraværet af bevægelige luft mindsker støv og skaber en mere allergivenlige indvendige miljø; og gulvvarme typisk forbruger mindre energi, fordi ventilatorer og blæsere er ikke påkrævet. For den typiske boliginstallation er der to mulige gulv varme kategorier. Der er også to installationsmetoder, afhængigt af hvilken type af gulv i huset.

Elektrisk strålende gulve

Varme-genererende elektriske kabler kan integreres i gulv eller slab af et hus. Der findes også en plastik underlag, der leder elektricitet og udstråler varme. På grund af udgifterne til elektricitet er elektrisk strålende gulve mest egnet til applikationer, hvor de kan udnytte en stor, varme-absorberende termisk masse---oftest en tyk, konkrete slab--- og oplades med varme under off-peak timer om natten. Den opvarmede slab kakelovn derefter i hele den følgende dag.

Hydronisk strålende gulve

Flydende systemer kendt som hydronics er en populær metode til gulvvarme. Opvarmet vand fra en kedel pumpes gennem et gitter af rør installeret i gulvet. Ved hjælp af et netværk af ventiler, pumper og termostater, kan varmen varieres for forskellige værelser.

"Våd" anlæg

I "våd" installationer, er elektriske kabler eller hydronic rør indlejret i den betonplade, eller i et tyndt lag af beton lagt oven på undergulvet. Betonfliser fungerer godt som en termisk masse og gemme varme i otte til ti timer. Deres lange termisk svar interval--tidsforbruget til at opkræve en cool plade med varme og begynde opvarmning et rum--er dog en ulempe.

"Tørre" anlæg

Routing strålende kabler og rør gennem luftrummet under et gulv er kendt som en "tør" installation. Fordi de er hurtigere at eftermontere ind i et eksisterende hjem og billigere, bliver tør anlæg mere populære. Slanger eller kabler kan køres umiddelbart under undergulvet med isolering under direkte varme opad. Eller de kan installeres i et hul mellem lag af undergulvet. Tør installationer er hurtigere til at reagere på varme krav end vådt anlæg. Men, fordi de indebærer opvarmning af luft rum under gulvet, hydronics eller el-kabler skal fungere ved en højere temperatur.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com