Sådan Program nøglefri lås

June 29

Sådan Program nøglefri lås

Nøglefri låse give hjem adgang via elektronisk sikkerhed. Der er ingen nøgler til at skjule, mister, bære eller glemme. Nøglefri låse kan installeres af boligejer og er forprogrammeret med en sekscifret master kode. Også, kan enkelte firecifrede bruger koder tilføjes eller slettes. Master koden udskrives ofte på en fane på bagsiden af låsen.

Instruktioner

•IDENTIFY master koden. Det har også nogle gange kaldet programmeringskode. Kigge efter den trykt på brugsanvisningen eller på bagsiden af boksen eller lås.

•Program en ny brugerkode på nøglefri lås. Indtast master koden på tastatur, og tryk derefter på producentens logo på forsiden af låsen. Det fordobler som en "Enter" knappen. Tryk på nummer "1" cifferet og derefter indtaste den nye brugerkode. Det skal være fire cifre. Angiv det to gange efter hinanden og programmering skal være komplet.

•Delete brugerkode. Indtast master koden på tastatur, og tryk derefter på producentens logo på forsiden af låsen. Tryk på nummer "2" cifferet og derefter indtaste den uønskede brugerkode. Det skal være fire cifre. Angiv det to gange efter hinanden og programmering skal være komplet.

•Ændr master koden. Indtast master koden på tastatur, og tryk derefter på producentens logo på forsiden af låsen. Tryk på nummer "3" cifferet og derefter angive den nye master kode. Det bør være seks cifre. Angiv det to gange efter hinanden og programmering skal være komplet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com