Sådan vedhæfte gitter til stuk

June 29

Sådan vedhæfte gitter til stuk

Stuk er en ydre finish materiale, der varer i lang tid og er nemme at vedligeholde. Dens overflade er svært, men, og vedhæftes det gitter paneler indebærer at bore huller i overfladen, før du kan skrue noget ind i det og bruge afstandsstykker for at holde panelet væk fra væggen. Markedsføring gitter paneler stuk overflader kan du træne vinstokke vokser op i panelet eller hænge gryder eller andre dekorationer fra det.

Instruktioner

•Measure gitter panel med målebåndet og Bemærk dimensioner. Beslutte, hvor du ønsker at sætte panelet på ydermuren. Bestemme højden til toppen og bruge blyant til at markere den øverste højde. Måle afstanden til jorden og markerer et andet punkt, så du kan hænge lattice niveauet med jorden. Lægge niveauet på de to punkter og kontroller, at linjen er lige. Hvis det er, skal du bruge en lineal til at skabe en lys linje på væggen.

•Klippe PVC rør med en nedstryger til længden du ønsker panelet til at hvile fra væggen. Du har brug for en spacer til hver skrue.

•Hold en skrue borehoved og mark den bit 1/8-inch længere end skruen. Ikke bore dybe huller i stuk siden risikerer du bore ned ledninger eller rør. Du kan bruge en permanent markør til at placere en linje på smule hele vejen rundt om den.

•Lift gitter panel, så toppen af det kører jævnt langs linjen. Spørg din assistent at holde det på plads, mens du bor de pilot huller med en boremaskine. Bore huller gennem gitter omkring en fod fra hinanden på top og bund. Tilføje flere huller, hvis du har tænkt dig at hænge noget tungt. Vælg et par sektioner i centrum for gitter og bore huller. Før din assistent sænker panelet, markere kanten af stuk væggen hvor panelet gitter sidder for at lette at finde hullerne, når repositionering panelet. Panelet afsat.

•Blow ud af hullerne til skruer med en dåse komprimeret luft eller en kalkun baster. Brug ikke din mund til at fjerne hullerne, da du kunne blæse stuk støv ind i dine øjne.

•Tag skruer fra ankeret bolte og sæt dem til side til brug for et andet formål og bruge rustfrit stål skruer, der ikke korroderer, når de udsættes for fugt.

•Applicer en lille mængde af caulk i først skrue hul og indsætte anker-bolt. Trykke det i let med hammer, indtil det flugter med stuk. Gentag, indtil du har indsat alle ankerboltene.

•Spørg din assistent at holde panelet igen, svarer det til positionering linjer du trak. Indsæt skruerne ind i langt højre hjørne øverst i midten og på den yderste venstre side, indsætte en spacer mellem væggen og gitter for hver skrue. Din assistent kan frigive panelet, når du har installeret disse skruer, mens du færdig med at indsætte resten af skruerne, arbejder fra toppen til bunden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com