Pool varme indstillinger

June 29

Pool varme indstillinger

Uanset om du ejer en pool til fritid, er rekreation eller motion, i en swimmingpool, der er for koldt svært at nyde. Tre hovedtyper af swimmingpool varmeapparater er generelt tilgængelige. At vælge den rigtige pool opvarmningsanlægget vil afhænge af dine behov, det klima, som du bor i, dit budget og design af din pool og hus.

Varmepumpe swimmingpool varmeapparater

Snarere end faktisk genererer varme, en varme pumpe indfanger varmen fra luften og cirkulerer det gennem puljen. Selv om de er drevet af elektricitet er de en form af en solvarme, fordi luften opvarmes af solen bestemmer deres effektivitet. En varme pumpe af korrekt størrelse kan opvarme en pulje til temperaturer på mellem 80 og 90 grader Fahrenheit, så længe uden for temperaturer over 45 grader. Priserne på varmepumper spænder fra $2.400 til $4.600 pr. enhed og udgifterne til installation vifte fra $350 til $900. En 15-fods ved 30-fods swimmingpool koster et gennemsnit på $4.200 for enhed og installation. Koster gennemsnitlige overalt fra $250 til $500 om året for at varme de typiske pool. Varmepumper kan vare fra 5 til 10 år og bør opretholdes af en aircondition tekniker.

Sol Pool varmeovne

Sol pool varmeovne arbejde ved hjælp af solens varme, vandet passerer gennem opvarmningsanlægget og derefter cirkulerer gennem swimmingpoolen med pool's pumpe. Dimensionering skal være korrekt eller en sol varmer vil ikke klarer sig godt. Hvis den solar vandvarmeren er den rigtige størrelse, vil det kunne opvarme en pool i lav til midten af 80 's. Solar vandvarmere kan anvendes hele året i varmere sydlige klimaer, men i køligere nordlige klimaer, de kun forlænge sæsonen. Et system kit kan variere i pris fra $1.000 til $4.800 og $500 til $2.500 til at installere. En 15-fods ved 30-fods swimmingpool koster et gennemsnit på $2.800 for kit og installation. Der er ingen drift omkostninger for den solar vandvarmer, men da pumpen er brugt til at cirkulere det opvarmede vand, det kan øge el-regningen af $30 til $75 per år. Solar vandvarmere vil sidste 10-20 år og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Gasvarmere Pool

Gasvarmere pool er næret af naturlige eller propan brændstof. Vandet går gennem et filter, opvarmes i et forbrændingskammer, derefter overført tilbage til puljen. De arbejder godt for varme pools hurtigt men anbefales til brug for kun korte perioder, fordi de kan være dyre at drive. Priserne på pool gasvarmere spænder fra $875 til $5,400 og koste $350 til $850 at installere. En 15-fods ved 30-fods swimmingpool koster et gennemsnit på $1.650 til enhed og installation. Gasvarmere pool er de mindst effektive og derfor koster mest at køre. Til at opvarme pools med gasvarmere vil koste en gennemsnitlig pool $1.000 til $1.500 per år. Gasvarmere pool kan kræve vedligeholdelse oftere men bør vare mindst 5 år.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com