Hvordan kan jeg afvise Roaches fra mit soveværelse?

June 29

Hvordan kan jeg afvise Roaches fra mit soveværelse?

En kakerlak angreb af dit soveværelse kan ikke kun være en pestilens, men kan medføre alvorlige sundhedsmæssige risici. Kakerlakker overføre bakterier og sygdomme, og i det mindste forårsage madforgiftning. Når roaches har befængt dit værelse, kan det være svært at få under kontrol. Det er meget nemmere at tage skridt til at forhindre et angreb, før det sker. Bortset fra giftige kemikalier og lokkemad, der er antallet af måder at frastøde roaches og forhindre en uvelkommen infestation.

Instruktioner

•Rengør dit soveværelse. Fjerne nogen stykker af fødevarer, papir eller pap. Holde dit værelse, så ryddeligt som muligt. Holde bunker af tøj eller håndklæder ud på gulvet. Organisere dit skab og holde tøjvask i en kurv eller kurv.

•Limit adgang og Skjul rum. Sikre, at din windows er vejr-forseglet. Eventuelle revner langs vinduerne vil tillade roaches at komme ind. Forsegl afbrydelser du se. Kontrollere for eventuelle revner langs baseboards eller i dine vægge. Lappe huller eller revner med ordentlig gips eller lim.

•Brug menneskelige - og pet-safe lokkemad og insekticider. Der findes en række sikker fælder og pesticider på isenkræmmere. Du kan konsultere en exterminator for anbefalinger om, hvilke frastødende er bedst for din situation. Placer lokkemad, i dit soveværelse closet og under din seng og kommode.

•Brug catnip. Ifølge forskning udført på Iowa State University, er roaches frastødt af den kemiske nepetalactone, som findes i catnip. Simre en lille mængde i vand. Når det køler, hæld det i en sprayflaske og spray fodpaneler og døre i dit soveværelse. Du kan også efterlade små mængder i dit skab, under din seng og på alle hylder i lille potpourri poser.

•Brug Diatoméjord (DE). DE er en menneske - og pet-safe støv, der skader roach's krop, får det til at dø. Drys en lys støvning langs baseboards af dit skab, langs toppen af reoler eller bog tilfælde og under din seng.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com