Kaki træer i staten New York

June 29

Kaki træer i staten New York

De fleste arter af persimmon findes i tropiske og subtropiske områder. Imidlertid er har amerikanske persimmon (Diospyrus virginiana) fundet i områder, der spænder fra Texas og Florida i syd til det sydlige Connecticut og central Ohio i nord. I New York findes den amerikanske persimmon kun i den sydøstlige del af staten, i New York City og Long Island. Det mest markante træk ved den amerikanske persimmon er dens 1 til 1 1/2 tommer lange spiselige frugter.

Blade

Amerikansk Kaki blade vokser i en alternativ ordning langs kvist og er elliptisk i form. Bunden af bladet er afrundet og spidsen af bladet tilspidset til et punkt. De er generelt 2 1/2 til 6 inches lang.

Frugt

Amerikansk Kaki frugt form i begyndelsen af sommeren og er grønlig til orange farve når umodne. Ved af efteråret slutningen, de modnes til en dyb lilla farve. Frugten er ikke kommercielt vigtige i staten New York. Selv om dens frugter er spiselige, de er meget bitter, når umodne, og når de modnes, de er for bløde til transport og salg. Japansk persimmon (D. kaki) producerer en frugt, der er kommercielt vigtige til Californien og andre stater, når vejret er varmt. Det er ikke fundet i staten New York.

Træ

På trods af at have et tæt og mørk træ, der kan bruges til at gøre golfkøller og billard stikord, har træ af den amerikanske persimmon aldrig været meget handelsværdi. Kaki træer tendens til at vokse i et bredt spredte mønster over deres sortiment, at høsten i kommercielle mængder ineffektive.

Habitat

Inden for dens naturlige levested (USDA zoner 5-9), er den amerikanske persimmon fundet i en lang række jordbundstyper og miljøer. De vokser bedst i lerjord, men kan tåle ler og sand. De vokser på havets overflade og op til højder af 2.500 fod. I staten New York findes de kun i New York City storbyområde og Long Island. Ifølge "New York City træer," kan American persimmon eksemplarer findes på New York Botanical Garden i Bronx, Marine Park i Brooklyn og Kissena Park i Queens.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com