Små træer for South Florida

June 29

Små træer for South Florida

South Florida gartnere oplever sjældent vejret temperaturer lav nok til at udvikle en frost. Denne frostfrit klima er egnet til dyrkning af en bred vifte af subtropiske og tropiske træer. Dem at have små værfter eller ingen plads i landskabet til større træer, har valg i mindre træer velegnet til mindre områder eller containere. Altid overveje træets vækst krav og miljømæssige tolerancer, når du vælger en placering til udplantning.

Peregrina

South Florida gartnere som ønsker en lille, evergreen, blomstring træet bør overveje at bruge peregrina (Jatropha integerrima). Det vokser som en busk eller et træ og har en flere trunk vane, men gennem beskæring er trainable til har en kuffert. Træer vokse 15 fod høj og har en 10-fods spredning. Bladene er grønne, violin-lignende og klynger af små, røde blomster blomstre året rundt efterfulgt af runde frugter. Det er frost-følsomme, vokser godt i USDA hårdførhed zoner 10 og 11. Det vokser bedst i fuld til delvis sol, tolerere en bred vifte af veldrænet jordbund og tørke-tolerante. Dens lav salt-tolerance gør det uegnet til South Florida gartnere bor direkte på kystnære vandveje. Det fungerer godt som en modellen, i blandet haver eller containere. Blomsterne tiltrækker sommerfugle og kolibrier.

Frangipani

Dem, der bor i det sydlige Florida som ønsker en tropisk, blomstrende træ, der vokser op til 25 fod høje, bør overveje vokser frangipani (Plumeria rubra). Det er frost-følsomme, vokser godt i USDA hårdførhed zoner 9-11. Træet har en ranglede vane med store læder-lignende blade cirka 20 inches lang. Duftende blomster blomstre i sommermånederne våd, spænder i farverne pink og røde farver. Træet er løvfældende og når temperaturer dukkert til 50 grader Fahrenheit, leaf drop opstår, accenting plantens tætbygget lemmer. Frangipani vokser bedst i fuld til delvis sol og foretrækker rig, veldrænet jord. Planter har en moderat tolerance over for salt spray og vokser bedst med regelmæssig vanding i løbet af vækstsæsonen. Det fungerer godt som en prøve eller dyrkes i beholdere.

Lilla trompet træ

Lilla trompet træ (Tabebuia impetiginosa) er en løvfældende mindre træ vokser godt i South Florida. Det er tilpasset til at vokse i USDA hårdførhed zoner 9B gennem 11. Træer har en rund, åben baldakin, med mørk grøn, aflange blade vokser op til 5 inches lang. Det er temmelig prangende i vinter i hele foråret, når baldakinen fylder med klynger af trompet-lignende blomster i farver af lilla til rosy-pink. Træet vokser 12 til 18 fod høj, med en spredning af 10 til 15 fod. Det foretrækker vokser i fuld sol, plantes i veldrænet jord og har en moderat tørke tolerance. Blæsevejr kan medføre lemmer brud.

Dværg Sugar Palm

Gartnere i det sydlige Florida ønsker en lille, tropiske søger palm skal plante dværg sugar palm (Aradan engleri). Håndfladen har en sammenklumpe vane og vokser op til 10 fod høj, med en spredning af op til 16 fod. Dens blade er mørkegrønne og fiskehale formet, vokser op til 8 fod lange. Blomsterne er rødlig-orange til grøn og født på spider-lignende stilke, som vise at rødlig-lilla frugter. Den vokser godt i USDA hårdførhed zoner 8B gennem 11. Det foretrækker vokser i delvis til fuld skygge, plantet i rig, veldrænet jord. Håndfladen kræver regelmæssig vanding, da det har en lav tørke-tolerance. Det virker godt dyrkes i beholdere, som en eller flere understory plante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com