Hvad er den hurtigst voksende husstand plante eller blomst?

June 30

Hvad er den hurtigst voksende husstand plante eller blomst?

Mange indendørs planter udviser hurtig lodret eller sprede vækst og er ofte styret med restriktive containere eller trimning. Nogle arter af bambus er ekstremt hurtig avlere og kan vokse meget høje selv i et hus, for eksempel, mens hurtigtvoksende spider planter er nemme at kontrollere men spredes hurtigt.

Høje planter

Bambus er den hurtigst voksende plante i verden og trives i et indendørs miljø. sorten Alphonse Kan (Bambusa multiplex) når hurtigt 18 fod indendørs, mens kloster bambus (Thrysostachys siamensis) når 20 fod indendørs. Sommerfugl palm (Chrysalidocarpus lutescens) er en meget hurtigt voksende palmetræ, der kan nå 20 fod i højden.

Blomster

Morgenfruer, som er fra familien Compositae, udviser en hurtig vækst vane, i sidste ende vokser fra 1 til 3 fod høje. De er nogle af de hurtigst voksende blomster, der kan trives som potteplanter og i en række betingelser og jordtyper.

Sprede planter

Spider planter (Chlorophytum comosum) er nogle af de hurtigst voksende stueplanter. let at sende skud til at vokse, og som kræver lidt vedligeholdelse til at trives. Mange ivy planter, såsom algeriske vedbend (Hedera caneriensis), er også hurtige avlere og dyrkes bedst i hængende kurve til at tillade stilke til at strække.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com