Hvordan man kan tiltrække ugler

July 1

Hvordan man kan tiltrække ugler

Hvis du har et problem med mus, mosegrise, kaniner og andre destruktive gnavere uden for dit hjem, kan du muligvis slippe af med dem naturligt, uden brug af fælder eller kemikalier. Ugler foder på disse gnavere samt store insekter. Hvis du tiltrække ugler til din værftet, kan de tilfredsstille deres sult og udrydde skadedyr på samme tid. Udover det, vil du sikkert nyde, høre de smukke opkald af ugler, som de fylder luften aften.

Instruktioner

•Landscape din værftet eller et tilstødende græsmark at give ugler med masser af steder at reden eller roost i. Højt græs, døde træer eller logfiler og børste bunker giver god læ. Land med masser af bunddække er at foretrække. Ugler foretrækker tætte stedsegrønne planter til roost i i vintermånederne.

•Purchase og installere en vandtæt nesting boks på et træ at tiltrække ugler til din ejendom. Træet skal være i et skovområde. Det skal hænges 10 til 15 fod fra jorden. Indskrive boksen på en regelmæssig basis og fjerne enhver fugl reder du kan finde.

•Afspil cd'er, der har ugle opkald på dem uden for i din værftet i aften. Enhver ugler, der er i området vil sandsynligvis svare tilbage. De kan endda razzia i for et besøg i din værftet og finde gnavere og store insekter at spise på.

Tips & advarsler

  • Hvis du har kæledyr katte uden for, kan du tænke to gange over tiltrække ugler til din ejendom. Ugler kan spise dem så godt.
  • Placere en rugende kasse i et område, hvor du ikke vil tankerne ugler regurgitation (de kaste op knogler og pels fra deres måltider) og afføring.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com