Hvordan man kan lave huller i galvaniseret tagrender

July 1

Hvordan man kan lave huller i galvaniseret tagrender

Tagrender spiller en vigtig rolle i at holde dit hjems foundation fri for vand ved at indsamle regnvandet og lede det væk. Hvilken som helst huller eller lækager i rendestenen overtræder denne beskyttelse og forlader dit hjem mere modtagelige for vandskade. Når man bemærker et hul i din galvaniseret tagrende, behøver du ikke at udskifte hele tagrenden løber lige væk. Lappe hullet vil købe dig tid, indtil du har tid og penge til at erstatte din tagrende system.

Instruktioner

•Rub en stål pensel over og omkring i hullet for at fjerne enhver løs rusten rendestenen stykker. Male området med en rust-hæmmende maling, der matcher farven på din tagrende. Vente tre til fire timer for maling til helt tørt.

•Applicer en 1/8-tommer tykt lag af gummi rendestenen cement over hullet. Hvis hullet er mindre end 1 tommer i diameter, er alt der behøves. Hvis hullet er større, er det nødvendigt yderligere dækning.

•Klippe et stykke af tunge aluminiumsfolie, plast eller metalplader så at det passer området bliver lappet. Sætte på en par arbejdshandsker og tryk på alufolie i gummi rendestenen cement. Udjævne det at fjerne luftbobler og rynker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com