Bolig hegn ideer

July 1

Bolig hegn ideer

Den rigtige hegn kan gøre eller bryde dit samlede bolig landskabspleje design. At vælge den rigtige hegn fra alle de tilgængelige typografier er en beslutning baseret på dit budget, personlige præferencer og i mange tilfælde, lokale bygningsreglementer. Sætte dig selv med nogle af de vigtigste valg er det første skridt til at beslutte, hvilket er rigtigt for dig og dit hjems ydre udsmykning ordningen.

Træ hegn

Træ hegn kommer i mange størrelser, former og farver. Træ der bruges til at oprette små hvide stakitter for en charmerende sommerhus føler, samt 6-fods høje privatliv hegn til dem, der ønsker at holde deres udendørs rum til sig selv. Noget fra lige brædder til kunstfærdigt udskårne stillinger kan være lavet af træ, afhængigt af dit budget. Træ kræver regelmæssig vedligeholdelse for at sikre det tåler elementerne; Vælg behandlede tømmer eller naturligt vejrbestandig skoven som cedertræ.

Chain Link hegn

En af de mest omkostninger effektiv hegn materiale er kæde link. Det er primært et sikkerhedshegn at holde kæledyr og børn fra forlader gården, men stadig lader dem gå ved for at skimte din landskabspleje. Kæde-link hegn er også god espalier for slyngplanter. Standard hegn er en sølv eller grålig farve, men hegn også kan være malet eller belagt med en farvet plastik til at matche en landskabspleje tema.

Murede vægge

Med en metode kaldet drystone murværk, kan sten monteres sammen uden mørtel til at oprette en mur omkring dit hus. Dekorative rock også kommer i mange størrelser, farver og teksturer. Haven mursten er et andet alternativ til traditionelle bolig hegn. Standard mursten farver er rød eller grå, men begge kan nemt malet for at matche en landskabspleje tema. Murværk hegn er dyrt og tidskrævende at installere, men vil sidst i årtier, eller længere, med lidt eller ingen vedligeholdelse.

Smedejern

Smedejern hegn er en anden alternativ til standard værftet indhegninger. Forskellig tykkelse er tilgængelige og brugerdefineret post toppe kan blive smedet i mange forskellige former. Materialet kan bruges til at indramme enkle moderne landskabspleje design samt kunstfærdigt tema haver.

Buskads hegn

Buske kan plantes langs ejendom linjer til at oprette brugerdefinerede bolig hegn. Typer af buske og planter, der fungerer bedst, afhænger af det område hvor du bor på grund af forskelle i vækstbetingelser, såsom jordtyper og klima. Vedligeholdelse er meget vigtig, ikke kun at holde buskads ser godt ud, men også at holde buske fra snigende over ejendommen linje i dine naboer gården.

Bland et par

Hvis du stadig ikke besluttet om hvad der ville virke bedst for din landskabsarkitektoniske design, plukke et par af bolig hegn ideer til at sætte sammen. For eksempel, pair stenmure med en smedejernsporte til ekstra drama eller buske plantet foran chain link hegn for tilsat farve.

Check lokale koder

Hvis du bor i en urban eller forstad område, kan lokale koder diktere hvad slags hegn du kan installere og specifikationer for sådant hegn. Du kan også brug for en tilladelse til at installere et hegn. Selv i områder uden sådanne begrænsninger er det en god idé at rådføre sig med dine naboer før du installerer et hegn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com