Sådan Beskær en dværg citron træ

July 1

Sådan Beskær en dværg citron træ

Meyer citron og den eureka citrontræer er almindeligt dyrket i hele Nordamerika som valg dværg citrus for alle klimaer. I områder med kolde vintre, skal de blive bragt inde i løbet af vinteren går hvilende på 54 grader F. De producerer frugt næsten året rundt, så beskæring træet betyder et tab af noget frugt. Disse citrus sorter, kan selv om af lille statur, stadig nå 12 fod høje. Reducere størrelsen af træet er en af grundene til at beskære, den anden er at fjerne alle grene, der ikke er sunde, eller er døde.

Instruktioner

Sådan Beskær en dværg citron træ

•Root sveske citrus hver fire til fem år, re potning i en 10 - til 15-gallon container hver gang. Root beskæring er en effektiv metode til at holde træet lille nok til puljen. Når re potning, spredt ud rødderne og klip fra den sidste tomme af rødderne med skarpe Sakse til haven eller grensakse. Lemon tree har torne, så kraftige handsker er tilrådeligt.

•Klippe selektive grene af citron træet med skarpe grensakse, igen kun hver fire til fem år. Skær omkring 1/4 af en tomme over en knop, der peger på ydersiden af anlæg snarere end indersiden. Gøre en lidt skrå snit parallelt til drejning af bud under cut. Dette sikrer forgrening er passiv og åben i stedet for fortrængning på indersiden af træet. Skarpe grensakse hjælpe dig med at undgå knust eller ujævn nedskæringer, som fremmer sygdom. Enhver sund gren, der er skåret er et offer af duftende blomster og frugt, så kun fjerne overfyldt crossover grene, døde lemmer, eller til at styre den samlede højde af træet.

•Klippe off alle skud fra roden eller lavere stænglen danner i jorden omkring bunden af citron træ. Alle frugttræer skubbe til sidst op disse spirer, kendt som suckers, fra Rodstokken og disse behov for at blive skåret tilbage som de røve træet af mad. Afbrød lige på jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com