Hvad er del af anlægget, der findes i midten af blomsten?

July 1

Hvad er del af anlægget, der findes i midten af blomsten?

Blomster findes for at forevige deres arter, så alle dele af en blomst, enten direkte eller indirekte, har noget at gøre med reproduktion. Dele som kronblade, der har kun indirekte involvering kaldes tilbehør organer. I midten af indersiden af en blomst, er dog altid dele afgørende for reproduktion. Disse organer er mandlige og kvindelige, som blomster reproducere seksuelt.

Støvdrager og Støvvej er

Blomster kan være mandlige, kvindelige eller tvekønnede, med både mandlige og kvindelige dele i en blomst. Hvis blomsten er tvekønnede, vil både en støvdrager og Støvvej er blive fundet i midten af blomsten. Den kvindelige Støvvejene er ofte sammensat af kun én struktur, fundet dette i centrum. Ringer det vil være den mandlige støvdrager.

Støvdrager

Hvis en blomst er mandlige, bliver støvdrager i midten af en blomst. Androecium refererer til en gruppe af støvdragere, de mandlige kønsorganer. Støvdrager, selv har to dele, en glødetråd, der er tilsvarende til en stilk og anther, rundede og ofte fliget struktur støttes af glødetråden. Anther producerer pollen, og at pollen indeholder sæd.

Støvvejen er

Hvis en blomst er enten kvindelige eller tvekønnede, bliver Støvvejen er i centrum. Støvvejen er af en eller flere frugtblade, som selv er sammensat af en eller flere støvveje, støvveje smeltet sammen. Støvvej af en blomst er omtrent som en forseglet champagne flaske med en svulmede base (æggestokkene), en slank hals (stil) og en bule på toppen (stigma). Stigmatiseringen fangster pollen, sperm som gør sin vej ned stil, hvor æganlæg venter befrugtning i æggestokken. Når befrugtningen sker, udvikler frugt og frø.

Bloster

Blosteret er en gruppering af tilbehør blomst organer blomsterbægeret og krone. Da de ikke er strengt nødvendige for reproduktion, kan nogle blomster mangle en eller begge. Men hvis blomsten råder over disse dele, de kan findes ved at dreje en blomst, så de åbnede del vender nedad. I midten af blomstens undersiden er det bæger, sammensat af bægerblade, som omslutter og beskytter blomster i opløbet. Aftagning bægerblade blade corolla, et begreb bruges til at henvise til en kollektiv gruppe af kronblade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com