Hvordan virker en rotte Zapper?

July 3

Hvad det betyder

Rotte Zapper, en "Human" kill fælde for rotter, mus og andre små jorden gnavere, administrerer en alvorlig elektrisk stød til dyr lille nok til at indtaste fælden. Rotte Zapper menes at være en mere human løsning, da det efterlader meget lidt plads til fejl. Elektrisk stød dræber effektivt dyret næsten øjeblikkeligt, så der er lille chance for enten såret eller lammende (som med en snap fælde), langsom sult eller dehydrering (klæbrige fælder), eller en langsom død gennem længere tids indre blødning (gift). Også stærkt reduceret er chancen for at skade dit eget hus kæledyr, som indgangen til rotte Zapper er stort set alt for lille for fleste katte og hunde.

Hvordan det administrerer et chok

Rotte Zapper bruger to AA batterier kabling til et tryk-følsomme plade til at levere et chok at uanset hvad rører pladen. Dyr, hvis det er angivet fælden, er slået bevidstløs af de indledende chok, og derefter falder til at komme i fuldstændig kontakt med pladen, hvor det er euthanized af den elektriske strøm.

Når fælden er aktiveret

Når fælden er blevet aktiveret, lyser et rødt lys på ydersiden af fælden op, giver dig besked om sin "besatte" status. På dette tidspunkt, kan du overføre det døde dyr til papirkurven ved deponering beholderen, således at det glider ud, så du kan bortskaffe forbliver uden håndtering. Efter gentagen brug anbefales det, at du rengør rotte Zapper ifølge vejledningen fra fabrikanten, pas på ikke for at tillade fugt kommer i kontakt med de elektroniske elementer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com