Sådan foretages fejlfinding af en Salt Chlorinator

July 22

Sådan foretages fejlfinding af en Salt Chlorinator

Swimmingpools holde en stor mængde vand, der er konstant angrebet af bakterier og andre forurenende stoffer. For at holde pool vand, ren og sikker for svømmere, er vandet desinficeres regelmæssigt. Den mest almindelige form for pool sanitizer er klor. Klor anvendes til pool vand i en række forskellige måder, herunder gennem en salt chlorinator, der konverterer salt til klor, der til gengæld sanitizes poolen. Disse enheder har et rør, der vand passerer gennem og en salt celle, der konverterer salt.

Instruktioner

•Undersøg salt chlorinator; s display eller test en prøve af din pool vand til salt indhold. En gul lysende lys på displayet eller ordet "lav" på displayet betyder, at salt-niveau er lavt og forhindrer chlorinator fra generere den korrekte mængde af klor. Sikre, at den salt niveau er i det interval, der anføres i din ejer; s manuel. Hver chlorinator kræver et andet niveau til at køre optimalt.

•Drej off alle pool udstyr. Skru ene ende af chlorinator fra VVS, eller skru låget, hvis det ikke er direkte plumbed ind i puljen. Tag stikket ud og fjerne cellen salt fra chlorinator. Rene grundigt celle med en vandslange og vaskeklud indtil alle rester og gunk er fjernet. Erstatte cellen og vedhæfte chlorinator til puljen efter behov.

•Undersøg chlorinator's kabler for nedskæringer eller svær bøjer. Erstatte alle kabler, afhuggede eller bøjet. Husk at slukke alle pool udstyr under udførelse af trinnet, og forsøg ikke at udskifte elektriske kabler selv, medmindre du er en uddannet elektriker.

Tips & advarsler

  • Hvis efter fejlfinding din chlorinator ikke er fundet nogen problemer, skal du kontakte en pool professionel for en grundig inspektion af dit udstyr.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com