Hvor meget skal Sealcoating koste?

July 3

Du kan Sealcoat billigt

Der er mange sorter af sealcoating-produkter, herunder billig dem. Legemer er et vigtigt element i sealcoating formler, men flere tilsætningsstoffer en produkt bruger den billigere vil det normalt være. "Low-end sealere," ifølge den naturlige Handyman i August 2010, "spænder fra $5 til $8 for en 5-gallon spand, der dækker omkring 400 sq ft."

En bedre Sealer kan koste mere

En kvalitet, langvarig sealer koster ofte mere end et basisprodukt. "Den generelle regel," hedder den naturlige Handyman, "er at top-kvalitet fangere vil have den største mængde tørstof" resterende på en asfalt indkørsel til korrekt coat overfladen. Selv om top-grade fangere har tendens til at dække mindre område end billigere muligheder.

Bundlinjen

Du kan forvente at skulle betale "$12 til $15 en gallon" for en top-grade sealer, ifølge The naturlige Handyman. Billig fangere kan dække flere område for mindre, men de beskytter mindre godt end en mere raffineret produkt. Omkostningerne til asfalt vil altid svinge på grund af råoliepriserne, hedder Rose bane Co, men en top-grade sealer "bevarer asfalt for øre per kvadratfod."


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com