Hvordan til at plante træer nær en glasfiber Pool

July 3

Hvordan til at plante træer nær en glasfiber Pool

Træer giver livability og skønhed i din landskab, som de hele tiden vokser og ændres. På det mere praktiske plan giver de indramning og baggrund til dit design, tilføjer visuelle appel og fokus i nødvendige områder. De friske atmosfæren og leverer skygge, privatlivets fred og ly. Plantning træer nær en glasfiber pool er gavnlige, fordi de giver delvis skygge, hvis det ønskes, samt beskyttelse af personlige oplysninger. Ulemper, men er blade og snavs, der kan falde ind i puljen, sammen med de potentielle farer ved voksende rødder.

Instruktioner

•Vælg små til mellemstore træer. Bruge dekorative prøver med attraktive bær, bark eller blade. Gruppering af små træer giver en større visuel effekt. Rødderne efterligner ofte træ baldakin i størrelse, så et træ med en mindre baldakin vil have en mindre rodsystem, dermed ikke påvirke din glasfiber pool.

•Stay fra plante store træer med stærke rodsystemer. Prøverne, som cottonwood træer, mulberry og photinias, kan skade den underjordiske struktur i din pool som rødderne udvikle i deres søgning for at finde vand.

•Dig huller for træet, der er mindst 10 fod fra glasfiber pool væg. Plante medium-modning træer mindst 20 fod væk og store træer i en afstand af 30 fod. Dette vil holde de blade og frugter falder i swimmingpoolen. Rødderne vil også kunne sprede sig og vokse uden at blande sig med strukturen eller VVS. Du kan plante palmetræer tættere til puljen, fordi rødderne ikke er aggressive.

•Plant nåletræer på tværs af ejendommen, hvor de ikke kan blive påvirket af bassinvandet. Disse evergreens er følsom over for klor volatilizing fra pool vand under varme dage. Klor er et højt damptryk og spreder nemt fra vandet, når der ikke er sollys eller høj vand temperaturer. Dette kan permanent beskadige løv.

Tips & advarsler

  • Altid finde ud af modne størrelsen af et træ før du vælger det at plante ved en swimmingpool.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com