Sådan støtte frugt grene

July 4

Nogle gange er det nødvendigt at støtte grene af træer, der er lastet med frugt for at holde grenene fra at bryde. Generelt, kun en unge træ kræver dette, da frugt bør fortyndes tidligere i sæsonen til et beløb, der kan understøtte en sund forgrening. En ung træ kan ikke har endnu udviklet støttestruktur for at holde alle frugt det kan producere, og så muligvis lidt ekstra hjælp fra dig.

Instruktioner

•Prune lager usunde grene. Grene, der er syge eller skadede bør beskæres væk i vintermånederne at levne plads til de stærkere grene. Denne måde du kan tilbringe din tid bidrager vokse de sunde grene så megen frugt som muligt.

•Støtte stammen. Hvis dit træ er unge og er allerede producerer stærkt, skal du muligvis give ekstra støtte til stammen af træet. Placer en pæl i jorden ved siden af stammen af træet, være omhyggelig med ikke at beskadige rodsystemet. Sikre trunk til stangen ved hjælp af bånd, der vil strække sig med væksten i træet.

•Kontrollér en majstang. Hvis mange af grenene skal støttes, kan du bruge en centrum pæl som i trin 2 ovenfor og binde grenene til det fra oven. Brug flere lange stykker af nylonsnor bundet til toppen af stangen, og indsæt derefter et søm direkte under dem til at holde dem fra at glide ned pole. Du kan bruge en eller flere strenge for at støtte hver gren, binde strengen på et tidspunkt mod slutningen af grenen.

•Støtte enkelte grene. Hvis kun nogle af grenene skal støttes, kan du bruge stakes, der er angivet 2 til 3 fødder fra stammen af træet nedenunder grenen skal støttes. Begrave dem dybt nok, at de er sikre. Vedhæfte 2 små stykker af træ til toppen af bålet i form af en "V" og derefter indstille grenen på det, binde det løst for at gøre det muligt at vokse ordentligt.

•Tag støtte. Når træet er modnet, den understøttende pole ved siden af stammen bør ikke længere være nødvendigt og bør fjernes for at undgå at skade træet. Strenge fra majstang kan fjernes ved høst, som kan stakes støtte enkelte grene.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com