Maling til udenfor trætavler, der bekæmper termitter

July 4

Maling til udenfor trætavler, der bekæmper termitter

Male Udendørs træoverflader kan reducere din risiko for termit angreb. Maling, selv er dog ikke en absolut sikring. For ekstra sikkerhed mod sulten skadedyr, bruge et specielt formuleret maling, der har til formål for at bekæmpe bugs. Træborde, der sidder direkte på jorden er endnu mere modtagelige for termitter end træ strukturer bygget på betonfundamenter.

Anti-Termite maling

Et lille udvalg af maling er designet til at frastøde termitter og mindske svampe- eller bakteriel vækst. Malinger indeholder ekstrakter af gul oleander (Thevetia peruviana) har vist forbedret modstandsdygtighed over for den træ-spiser insekter samt svamp og bakterier, ifølge 2010 forsøg af Jomo Kenyatta Universitet for landbrug og teknologi i Kenya. En mere fælles alternativ til specialiserede maling er at anvende en separat termiticide behandling til din tabel, ud over en maling af dit valg. Hvis du anvender anti-termite maling eller andre behandlinger, først tjekke med din lokale gartneri extension service at bekræfte, at produkterne, der er tilladt til udendørs brug i dit område.

Maling og termitter

Simpelthen male dit bord, med nogen form for udendørs maling eller lak, reducerer allerede dine chancer for en termite angreb. Male tabellen helt, fuldt ud dækker den slutter, og leddene. Repaint som nødvendigt for at opretholde en uigennemtrængelig grænsen med en utiltalende smag for potentielle skadedyr. Fokusere på bordben, hvor kontakt med jordoverfladen hurtigere kan bære væk for maling, og termitter er særligt tilbøjelige til at henvende sig til.

Yderligere forebyggende foranstaltninger

Par din maling job med yderligere foranstaltninger for anti-termite. Hvis det er muligt, holde tabellen under et dæksel til at mindske træets fugtighed, hvilket gør det mindre attraktivt at insekter. Opret tabel på en beton eller træ dæk, hvis det er muligt, for at holde det ude af kontakt med den nøgne jord. Hvis du ikke har en hævet platform til rådighed, tilbyder skal du blot lægge brosten under tabellen den samme fordel. Ved at holde tabellen ud af kontakt med jorden, reducere du risikoen for rot og træ opdeling, som kunne gøre tabellen mere modtagelige for en termite angreb.

Løsninger

Hvis du har allerede fundet termite aktivitet, kunne det være for sent at bruge anti-termite maling. Konsultere en pest control firma om de mest hensigtsmæssige foranstaltninger for din særlige angreb og midler, som indeholder problemet. Fælles behandlinger omfatter infusion af det berørte område med insekt frastødende termiticides eller målrettet mod specifikke områder i hjemmet hvor termitter er mest sandsynligt, at fodre. Andre produkter dræbe termitter i stedet for blot afvise dem. I nogle tilfælde kan du finde at anvende termiticide til din haven barkflis er tilstrækkelig til at frastøde insekter, selv om termiticide anvendes udendørs er mere tilbøjelige til at nedbryde hurtigere. Hvis du har kun fundet termitter i den udendørs træbord, skal du fjerne det fra din ejendom straks at reducere risikoen for at problemet breder sig til dit hjem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com