Installationsvejledningen for at lægge en mursten gangbro

July 4

Installationsvejledningen for at lægge en mursten gangbro

Mursten fortove tilføje bremse appel og en klassisk touch til dit hjem. Installere en mursten gangbro kan virke skræmmende, men du behøver ikke at bruge mørtel til at bygge en langvarig overflade. Med grundlæggende værktøjer og en vilje til at gøre arbejdskraft, kan du lægge gangbro dig selv af sand indstilling mursten, også kendt som tør installation. Sand sæt mursten er lettere at udskifte eller reparere og installationsprocessen er ligetil.

Instruktioner

•Outline grænser for dine mursten gangbro ved hjælp af to reb eller slanger. Placere grænser mindst fire fødder fra hinanden og skabe vinklet vender snarere end kurver i stien for at undgå at skære mursten.

•Tør-læg mursten over en del af stien i det mønster, du planlægger at lægge dem. Skridt tilbage og se på mønsteret fra forskellige vinkler for at se om du kan lide det. Prøv en kurv væve, sildeben eller andet mønster, hvis du ønsker at eksperimentere.

•Tag jord inden for de grænser og grave ned gangbro til en dybde af otte inches med en skovl. Tamp hele jordens overflade, indtil det føles så hårdt og fladt som muligt.

•Tilføj en 4-tommer lag af 3/4-inch samlede over flade og glatte det jævnt. Tamp aggregeringen indtil stenene passer sammen stramt. Instituttets samlede vil tillade underground fugt til at rejse gennem, at forhindre forlis og frost heave skader.

•Dæk aggregat med en 2-tommer lag af sand sengetøj eller sten støv, glattede jævnt med en rake.

Uddelingen edge begrænsninger i de indvendige vægge af instituttet. Køre 12-tommer pigge gennem pre-lavet huller til at fastgøre begrænsninger til jorden.

•Indstil mursten i sandet seng fra det ene hjørne og arbejde på tværs. Følg din valgte mønster, at trykke på mursten flush mod hinanden. Hvis din mønster ikke sikringsanlæg, vakler rækkerne af halv en mursten så de fælles linjer ikke line op.

•Pad mursten fra hinanden ved hjælp af børstning sten støv over overfladen med en kost, når alle murstenene er indstillet. Feje i en nedadgående bevægelse at pakke støv ind i de sprækker så meget som muligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com