Hvordan du fjerner pletter fra en pulverlakeret overflade

July 4

Pulverlakeret overflader er yderst stærke og holdbare. Når hærdet, bør en pulverlakeret element blive passet på samme måde som en bil maling job. En jakke pulver er omtrent fire til fem gange så tyk som en frakke af maling og kan slibes, hvis nødvendigt. Varmt vand, en blød klud og slibende sæbe er normalt nok til at holde overfladen fri for snavs. Fordi pulver er bundet sammen, når helbredt, er det yderst smudsafvisende. Imidlertid kan pletter forekomme. De fleste pletter er relativt let at fjerne---den overflade skal derefter poleres for at genoprette glans niveau.

Instruktioner

Hvordan du fjerner pletter fra en pulverlakeret overflade

•Start med mindst-slibende rensemetode og arbejde dig vej, hvis pletten ikke er fjernet. Vask overfladen med varmt vand, opvaskemiddel og en vandlåsens mikrofiberklud. Hvis overflade ridser form, kan du fjerne dem med polering sammensatte eller voks (Se trin 5).

•Til resistente pletter, anvende en lille mængde af gnide sammensatte (om en øre-størrelse dråbe per kvadratfod). Med en blød bomuldsklud eller gamle t-shirt, forsigtigt gnide de farvede område i en cirkulær bevægelse, indtil du ikke længere kan se pletten. Tjek ofte for at se, hvis pletten er stadig synlige. Hvis pletten er stor, kan du bruge en rystepudser buffer/anvende og arbejde gnide sammensatte. Gnide sammensatte indeholder mild slibemidler, så du ikke skal presse hårdt---Lad slibemidler gøre arbejdet. Tillad gnide sammensatte tørre ifølge producentens anvisninger.

•Brug bomuldsklud, mikrofiberklud eller polering pad, fjerne tørrede gnide sammensatte. Buff i en hurtig, cirkulær bevægelse indtil den overflade glans er i overensstemmelse med den oprindelige finish. Af mild slibemidler i gnide sammensatte vil fjerne overflade ridser og glans overflade.

•Hvis pletten er stadig synlige, våd overflade og sand let med 1500-1200 grus våd/tør sandpapir. Sørg for at holde overfladen våd. Bruge en cirkulær bevægelse til sand og kontrollere overfladen ofte, og sørg for, at du ikke sand gennem hele lag af farve. Hvis nødvendigt, skyl med klart vand for at se, hvis pletten er stadig synlige. Brug kun nok pres til at fjerne pletten.

•Hvis gloss niveau af de farvede område svarer ikke til resten af overfladen, du måtte ønske at bruge en polering sammensatte eller voks området. Begge bør anvendes i en cirkulær bevægelse. Lad tørre og buff overfladen, enten i hånden eller med en orbital buffer. Hvis du skal voks eller polish området, skal du sørge for at bevare overfladen med en lejlighedsvis touch-up. Mindst en gang om året, check overfladen af det reparerede område.

Tips & advarsler

  • Ren pulverlakeret emner regelmæssigt med varmt vand og mild sæbe til at forhindre sæt pletter.
  • Brug ikke stridt-type svampe på pulverlakeret overflader---de vil oprette ridser og mat overflade.
  • Hvis pletten er meget store eller meget dybe, kan du overveje at have hele vare recoated.
  • Ikke sand eller buff gennem hele lag af farve.
  • Brug ikke kemikalier som blegemiddel, ammoniak eller acetone på pulverlakeret overflader.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com