Hvad er behandlingerne af træ svamp?

July 4

Hvad er behandlingerne af træ svamp?

Træ svampeinfektioner er meget vanskelige at behandle. Nogle svampeinfektioner er mindre og påvirke ikke den langsigtede sundhed af træet. Andre, resulterer som hollandsk Elm sygdom, ofte i død af træet. Den bedste ting at gøre er at sørge for, at træet er sundt nok til at modstå svampeinfektioner i første omgang. Men når en svampe angreb har fundet sted, der er et par måder at behandle svampen.

Forebyggelse

Svampeinfektioner kan være forårsaget af naturlige spredning eller ved hjælp af forurenet værktøjer og udstyr. Hvis du arbejder med en række af træer og har mistanke om at en eller flere har en svamp, Sørg for at rengøre din værktøjer før du arbejder på et andet træ. I nogle tilfælde kan profylaktiske behandlinger sprøjtes ind i et sundt træ til at forhindre svamp fra nærliggende træer i at inficere de beskyttede træer. Ved at sikre, at alle aspekter af træets omgivelser er ideelle, kan nogle træer kunne naturligvis modstå svampe angreb.Det er også meget vigtigt at forsegle træ sår eller områder hvor grene er blevet fjernet. Tree bark beskytter træet mod forskellige sygdomme, og eventuelle pauser i barken skal være forseglet for at beskytte træet.

Profylaktiske behandlinger

I områder hvor et antal træer er blevet inficeret af en bestemt svamp, kan sunde træer undertiden blive injiceret med en kemisk anti-svampe for at forhindre yderligere spredning. For eksempel, i områder med hollandsk Elm sygdom, kan sunde træer behandles for at forhindre spredning af svampen. Disse behandlinger vare i op til tre år. Andre træ sygdomme, der kan være aftaget eller stoppet af profylaktiske behandlinger omfatter en række citrus træ sygdomme og sycamore anthracnose.

Behandling af inficerede træer

Behandling af et træ, hvor en svampe angreb er blevet veletableret kan være vanskelig og undertiden umuligt. I nogle tilfælde kan profylaktiske behandlinger langsom svampen nok for træets naturlige forsvar til at tage over og dræbe svampen. Nogle hollandsk Elm sygdom indsprøjtninger har haft positive effekter på træer med kraftige angreb af hollandsk Elm svampen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com