Hvordan man åbner en dør med en fast Cylinder

July 5

Dørlåse operere via drejning af en nøgle, der er indsat i en cylinder. Nøglen slår cylinder, som fæstner eller unfastens låsen, eller deadbolt, der sikrer døren. Selvom cylinder låse er simple mekanismer, der gør dem et generelt pålidelige valg, er de ikke ufejlbarlige. Stak cylindre opstå som følge af snavs oprustning eller frost vejr men kan typisk afhjælpes uden megen ståhej.

Instruktioner

•Sæt en halm dyse til din spray smøremiddel, som spray grafit, hvis produktet indeholder et strå. Sigte dyse på nøglehullet og spritz den med to eller tre sprays.

•Spray nøglen med smøremiddel. Indsætte nøglen i nøglehullet og prøve at dreje cylinderen igen. Du kan have til at gentage processen et par gange og jiggle nøglen i låsen til fuldt smøre cylinderen.

•Gentag proces med lås nedtrapning icer, der indeholder alkohol og stærke opløsningsmidler til at skære igennem skidt indskud, hvis spray smøremiddel ikke virker.

•Heat din nøgle hvis stak cylinderen er et resultat af frost vejr. Holde det over en lighter eller svarer til omkring ti sekunder eller placere den på din bil varm radiator eller motorblokken for omkring fem minutter. Bær tykke handsker før håndtering opvarmet nøglen. Forsøg på at låse døren med opvarmet nøglen. Når indsat, jiggle nøglen i en tilbage og frem forslag at frigør cylinderen. Når cylinderen er optøet, slå det langsomt. Genopvarmning nøgle som nødvendigt; Det kan tage et par prøver at tø cylinderen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com